Pai trebuie sa scapi de tot ce simti.intr-un cuvant spune-i.Problema e ca nu stii cum vede ea ce simti tu pentru dansa.Stie deja,dar daca tu nu faci un pas ii pierzi pe toti care urmeaza sa fie facuti de amundoi. Daca vorbeste cu tine inseamna ca si ea ar cam vrea, dar nu e sigur, dar da de gandit faptul ca nu s-a distantat de tine chiar daca stie.Vezi si tu nu i se schimba felul de a privi cand se uita la tine si cand se uita la altii,cineva cand te place, te priveste cu alti ochi, chiar daca sunt aceasi.Eu zic ca ar fi cazul sa iti iei inima in dinti si sa-i spui,azi, maine, poimaine pana, pana se convinge si ea de asta.Nu e greu,problema e cu emotiile, cat de tupeist ai fi, tot te mai pierzi cu firea.Curaj ca se poate!
Sa fii si tu nebun, si sa va incartiruiasca pe amandoi la spitalul de nebuni. Acolo o prinzi, si o innebunesti sexual.
Am inteles ca vorbiti pe net.ok si atunci de ce nu vb direct cu ea? spune-i ce simti u pentru ea. poate si ea simte lucrul aceasta si asteapta de la tine.fa u primul pas si vezi cum decurg lucrurile.eu zic ca o sa fie tot ok.mai ales ca vb de atat timp.invit-o intr-o zi undeva(in parc, la un suc, pe mall)si vb cu ia fata in fata.va fi bine.hai curaj si bafta
Numai te lua dupa lume. ce conteaza prostiile asa se fac ce ar fi viata fara prostii si fara nebuniiiiiii plictisEALAAAAAAAA. stai cu ea arata-i ca eu iubesti din ce spui si ea te place:X/