| Rey578 a întrebat:

Am nevoie de ajutor! Vreau niste sfaturi cum pot sa impresionez o fata!

6 răspunsuri:
| Blondamea a răspuns:

Complimenteazai hainele devinoi cel mai bun prieten spune-i ca e frum spune-i ca iti pl ochii ei chestii

| lemmon a răspuns:

Am mai dat raspunsul asta la un baiat ce voia acelasi lucru: pe el l-a ajutat, sper sa te ajute si pe tine.
Pentru mine e important sa aiba grija de imaginea lui. nu neaparat sa poarte haine de firma ci sa poarte haine la moda, cu bun gust. apoi, stii si tu ca, caracterul este totul, sa nu vb urat in fata ei, afla daca ii plac florile si ziua urmatoare cumpara-i o floare, [trandafir rosu, parerea mea] si spune-i:am vazut floarea asta si m-am gandit ca e exista strict pentru tine, uimeste-o, fii diferit de ceilalti. si sa iti mai spun ceva: desi e necesar sa arati bine, cel mai mult conteaza caracterul. Degeaba arati ''beton'' daca atunci cand deschizi gura spui o mare prostie.[spun asta deoarece cunosc multi tipi de genu asta, iar eu sincer nu as fii cu unul never]. Sper ca ti-am fost de folos.bafta, da-o pe spate[la figurat]winking

| hsr a răspuns:

Sall.intai imprieteneste-te cu ea. fa'o sa aiba incredere in tine, arata'i ca'ti pasa de ea. spre es daca seara vb cu ea intreab'o cuma fost ziua ei, intreb'o cei place ce nu'i place.atunci cand vezi ca ar da semne ca e trista inveseleste-o. o sa ajute crede-ma.pentru mine a functionay si diferenta dintr mine si iubita mea e de doi ani.big grin sper ca te-am ajutatbig grin

| mada00madalyna a răspuns:

Cum sa impresionezi o fata? Simplu:facandu-i complimente, cumparandu-i flori, ciocolata, si bijuteri.Sa ii arati ca o respecti si sa dai dovada de,, cei 7 ani de acasa''

| pedROfilul a răspuns:

Renuntand in a mai pune intrebari din astea...

| dyutza_7044 a răspuns:

Pai...in primul rand trebuie sa te ai foarte bine cu ea sa-i fi cel mai bun prieten cand are nevoia sa stie ca poate apela la tine si sa se descarca cand are vre o problema nu neaparat trebuie sa-i faci complimente sai sa-i sumperi cadouri trebuie sa stii cum sa vorbesti cu ea sa vezi ce-i place si ce nu-i place ca nu din greseala sa o faci sa sufere
bafta!