Nu baga in seama ce zic acei copii. E prea devreme oricum recomandat e sa iti incepi viata sexuala la 18 ani. De la 18 in jos nu e bine sa faci asa ceva. Bafta.
Din ce spui tu aici o iubești.
Dacă o iubești cu adevărat, nu te grăbi să faci asta, mai așteaptă vreo 2-3 ani. Tu nu vei păți nimic dacă faci sex cu ea. Ea prezintă risc crescut de a face cancer de col uterin dacă își începe viața sexuală înainte de 18 ani. Dacă o iubești, fă acest lucru pentru ea, nu o bate la cap cu sexul. Aveți timp și de asta. Momentan iubiți-vă, nu e problemă, dar lăsați sexul pentru mai târziu. Copiii de 13 ani care își încep viața sexuală dau dovadă de coeficient de inteligență cu valoare negativă. Este un risc foarte mare, fie dacă ai grijă de ea, dacă vă protejați etc. De cancer nu vă puteți proteja. Vârsta ideală este 18 ani când organele genitale sunt deja dezvoltate sau aproape complet dezvoltate.
Baftă
Te simti destul de informat in ceea ce priveste acest subiect numit sex? eu nu cred? imagineaza-ti ca iti incepi viata sexuala de pe acum si peste cateva luni afli ca vei fi tatic.gandeste-te la urmari eu zic sa mai astepti inca vreo 3 ani si sa te informezi de mai multe intre timp
Nu vreau sa critic dar...Sunteti minori.Tu ai 15 ani, ar trebui sa te gandesti ca nu ar fi bine ceea ce vrei sa faci.
Daca acum va incepeti viata sexuala peste cativa ani poti sa aveti col uterin.Eu zic sa mai astepti daca o iubesti atunci nu ii strica copilaria.
Sper ca o sa imi aplici sfatul si sa fi tu mai matur daca ea nu gandeste.Si da este devreme sa iti incepi viata sexuala de la o varsta asa de frageda ca de ex: 13-15-16.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
SperanteSpulberate
Consider ca va iubit foarte mult si intre voi doi exista o atractie puternica. Nu cred ca este vorba de o atractie sexuala
Si, da :d sunt copiii care si-au inceput viata sexuala si de la 13 ani. Tot ceea ce fac este sa isi distruga organismul deoarede corpul este in crestere in perioada aceea. Nu ii putem critica deoarece nu este treaba noastra
Cat despre problema ta...eu zic sa mai ai rabdare :*. Daca va iubiti cu adevarat si relatia va dura va veni si acel moment :*
Numa` bine
Sunt copii care isi incep viata sexuala de la 7 ani. Asta nu inseamna ca trebuie si tu sa faci la fel. E efectul de turma.
Nu merita sa faci asta. Chiar daca ai impresia ca o iubesti, e foarte posibil sa nu fie asa. Adica ce stii tu ce-i aia iubire la 15 ani? Nu ma lua cu prostii din astea. Si eu am tot 15 ani, dar cred ca avem o mentalitate diferita.
O iubesti? Esti atat de sigur ca e "sufletul tau pereche"? Esti sigur ca te vei casatori cu ea? Esti sigur ca veti fi o familie fericita? Atunci da, poate e vorba de iubire.
Dar nu cred. E doar atractie. Ca in cazul oricarui COPIL de 15 ani. Atractia asta va disparea curand si va lasa loc regretelor. Iti va parea rau cand va veti desparti, ca ti-ai inceput viata sexuala asa devreme. Vor aparea tot felul de complicatii etc.
Asa ca stai la rece. Da-i un mozol si calmeaza-te.
anonim_4396 întreabă:
loramesesan întreabă:
loramesesan întreabă: