| DughyDughy a întrebat:

Am nevoie de niste sfaturi, eventual cat mai repede daca e posibil. Zilele astea am cunoscut o fata online care e din alt oras. Am vorbit ore in sir, fara sa simt sa ma simt obligat. Ea are prieten, oarecum, doar ca e o relatie la distanta. El pare mai feminin din ce am inteles, plange mereu cand vorbeste cu ea, nu o lasa sa isi faca prieteni sau prietene deoarece este foarte gelos, samd. Am auzit asta si am zis sa nu-mi fac sperante, ca nu mi se pare frumos sa ma bag peste el, dar simt ca procedez gresit. Parca as regreta daca as lasa-o sa ii urmeze sfaturile, pentru ca, desi e clasa a 10a, este mult prea copilaros. Oricum, fata asta acum este la mine in oras, doar ca de maine pleaca pentru mult timp. Credeti ca ar trebui sa o las sa ajunga sclava lui sau sa o fac sa inteleaga ca doar pentru ca el e baiat doar in pantaloni si nu poate socializa nu inseamna ca nici ea nu poate socializa?
Scuze ca am fost neclar, ma simt destul de rau cand scriu si ma gandesc cat de naiba poate fi.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa iti cauti alta, asta oricum pleaca pentru multa vreme si ca vrei tu sau nu, tot va tine legatura cu baiatul ala, care-i place.
In fond, nu-i treaba ta sa intelegi de ce plange ala sau ce relatie are cu fata, atat vreme cat ei sunt impreuna si sunt prieteni.

1 răspuns:
| Necunoscut112 a răspuns:

Fiecare om îşi trăieşte viaţa cum doreşte. Nimeni nu este responsabil şi nu trebuie să influenteze deciziile celorlalti, cel puţin din punctul meu de vedere. Şi dacă faci greşeli în tinereţe/copilărie este perfect ok si te ajută să te dezvolţi emoţional si psihic, aşa că las-o să îşi vadă de viaţă, mai ales că nu o sa fie aproape de tine. Băiatul ăla fiind clasa a 10-a este normal să fie copilaros pentru că este copil. Asta nu înseamnă că atunci când o sa fie adult nu o sa fie un om ok.