Daca iti place si ea te place chiar ar fi pacat sa ratati sansa de a fi impreuna. Spune-i tot ce simti, eu cred ca nu ai de ce sa te temi.
Daca o placi cu adevarat spune-i da, daca nu refuz-o politicos motivandu-ti alegerea. sper sa faci ce trebuie bafta
Mai bine regreti ceva ce ai facut, decat sa ramai mereu cu intrebarea : ce-ar fi fost daca...
Pai tu stii ceea ce simti. Daca-ti place de ea spune-i direct. Mai ales ca ea ti-a spus deja ca te place. Dar nu mai astepta inca 4 luni . Ca poate o pierzi.
Zi ca iti place si lasa ca totul sa vina de la sine. Dupa ce veti fi impreuna totul va intra pe o linie dreapta, adica va incepe o relatie mai puternica decat una de prietenie. Nu trebuie sa te gandesti ce vei face dupa, deoarece totul vine pe moment. Bafta!
Frate...daca as avea eu okazia ta...La tine e relativ usor; daca ea a zis ca te place sentimentul e reciproc. Spune-i ca si tu o placi, si lucrurile vor decurge de la sine. Daca ea te place nu vad cum sa ii ranesti sentimentele.ce poti sa ii zici doar nu o injuri de mama;!?!
Nu fi prost sa nu o pierzi daca nu risti nu castigi nu sti ce poti pierde daca renunti la ea
Eu cred ca sigur iti place de ea numai ca timiditatea te da putin inapoi. Incearca sa-ti invingi sentimentul asta si dati-va o sansa, merita incercat.
Mult succes!