| Ally2501 a întrebat:

Am nevoie de parerea voastra. Sa spunem ca m-am indragostit nebuneste de cea mai buna prietena a mea. Tin foarte mult la ea de cand eram mic.Vinerea trecuta ne-am sarutat pentru prima oara ...atunci eu aveam prietena. Sambata mi-a spus ca nu e ok ce facem pentru ca am prietena. Intamplarea a fost ca duminica m-am despartit de prietena mea, nu din cauza intamplarii de vineri.Ok...acum din cate mi-a spus cea mai buna prietena a ei a spus ca nu ar vrea sa fim impreuna pentru ca o sa stricam prietenia. Ce credeti ca pot sa fac? Eu as vrea tare mult sa fiu impreuna cu ea.Ce sa fac? Sa mai incerc sau sa o las moale?

3 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Deja prietenia voastra a fost compromisa. Nu va mai fi niciodata ca inainte. Orienteaza-te in alta directie. Parerea mea.

| Danysan a răspuns:

Baietas ea o sa creada ca tu de aia te-ai despartit orice ai face! Asa ca vorbeste cu ea si spune-i ca alta treaba a fost acolo si daca tot o iubesti de ce nu ar vrea sa fie cu tine.Ai mare grija ca daca iti bati joc de ea vin si te castrez -E prietena ta din copilarie, asa ca vezi ce ai de gand cu ea.O sa fi un jeg daca o schimbi si pe ea ca pe fosta.Cu pritenii nu merge asa, daca simti ceva pentru ea/el cel mai oki e sa fie pe bune altfel iese rau si crede-ma nu vrei sa stii!

| Ally2501 explică (pentru Danysan):

Inteleg.O sa vorbesc cu ea.Mersiwinking