Avand ciclul de tip neregulat, nu se poate cunoaste ziua ovulatiei si nu se pot masura sau calcula: ciclu menstrual ovulatia sau perioada fertila.
Ca atare, folosirea acestei fraze: "In mod normal + - trebuia deja sa imi vina ciclul..." nu face nici un sens in cazul tau, fiindca stii foarte bine ca nu ai ciclul regulat.
Nu inteleg de ce spui ca esti foarte speriata, odata ce ai constimtit de buna voie si nesilita de nimeni, la o partida de sex neprotejat?
Ori ai fost violata?
Ca doar asa s-ar epxlica expresia ta "sunt foarte speriată ".
A fost protejat, și am menționat că,, sunt speriată’’ din cauza că știu că majoritatea fetelor care își pierd virginitatea trec prin acest stres emotiv din cauza schimbărilor din organism sau hormonale, si eu la fel m-am adresat aici ca sa pot intelege mai corect cum functioneaza ciclul si tot ce tine de el
Odata ce a fost totul protejat, nu ai motive sa te sperii ca nu ti s epoate intampla nimic.
Apoi, pierderea virginitatii nu-ti modifica ciclul hormonal, fiindca este un proces fiziologic, neafactandu-ti hormonii.
Buna.E a treia oare cand repeti intrebarea.Presupun ca niciunul din raspunsurile primite pana acum nu te-au calmat catusi de putin? Stresul asta care te macina va duce cel mai probabil la intarzierea menstruatiei, deci eu as incerca sa ma linistesc daca as fi in locul tau.In era actuala sunt multe metode de a afla daca esti insarcinata sau nu. Oare nu mai intelept ar fi sa amani viata sexuala pana cand esti pe picioarele tale (mai ales luand in considerare ca nu poti calcula nimic, cu ciclul neregulat) si o sarcina nu ar fi cel mai nasol scenariu din lume? Merita stresul acesta pentru niste minute de placere? Eu sincer as spune ca nu.Dar desigur ca esti libera sa faci cum doresti.Incearca totusi sa iei decizia corecta pentru tine.
Contactul a fost protejat sau neprotejat?
Probabil trebuie sa îți vina dacă ai aceste simptome