| kill32 a întrebat:

Am o colega in clasa... si cred ca s-a cam indragostit de mine.Ca i-a zis fratelui meu ca suntem impreuna si a zis ca si eu sa ii zic la fel.Cum as putea proceda?laughing plzzzzz. fundabig grin

Răspuns Câştigător
| Tralalalalalalalalalalala a răspuns:

Da tie ii place de ea sau nu *? daca nu atunci stai o saptamana cu ea si dupa trei zile de relatie sa fii foarte rece. apoi la sfrasitul saptamanii ii dai papucii spunandu-i ca nu mai simti acelasi lucru ca la inceput. sfarsit

3 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

Păi...vă jucați în continuare.

| CripWalker a răspuns:

Din ce ai explicat tu acolo, eu unu` inteleg doar ca ea este idnragostit de acest frate altau si vrea sa-l faca gelos sau sa il faca sa se indragosteasca de ea.
Ai putea sa o intrebi intr-un mod cat mai elegant daca asa este si daca intr-adevar este indragostita de tine ai 2 variante:
1. Daca simti acelasi lucru incearca sa ii spui ca si tu ai sentimente pentru ea si incearca sa te apropi cat mai mult.
2. Daca nu simti acelasi lucru spuneti-o cat mai elegant pentru a nu se simti jignita
Sper ca te va ajtua sfatul meu happy

| kill32 explică:

Mersi Tralalalalalalalalalalala bun sfatuwinking am sa incerc sper sa nu se supere apoipuppy dog eyes