E normal si la tine, si la ea.
Incearca sa ii faci pe plac, atat in timpul actelor, cat si in legatura cu frecventa acestora.
Dar numai tu poti sti daca ei chiar nu ii place sa o exploatezi de 2-3 ori pe zi, si sa te strige 'nimfoman', sau chiar nu ii convine sa o faceti atat de des.
Tu te-ai lovit vreodată serios la testicule? E normal ca femeia sa nu aibă chef sa facă sex cu tine dacă are dureri în timpul menstruației dar tu te gândești doar la propria ta plăcere e ca și cum ți-ar da un șut între picioare sănătos asa încât să te îndoi de durere și după să-ți ceară să faceți sex și tu sa spui ca te doare dar ea să-ți spună că nu o interesează tu să-ți faci datoria!
Am mai întâlnit cazuri sunt bărbați care și la 40 de ani habar nu au despre ciclu menstrual și ca în mod normal nu e prea indicat sa facă sex în timpul menstruației
din cauza riscului crescut de infecții ăștia se gândesc doar la propria lor plăcere nu contează ca femeia e la menstruatie sau e bolnava ei tot vor sa facă sex eu la ăștia le-aș da una între picioare și după a-și trage de ei să presteze sa vadă și ei cum e!
Si eu am facut de cateva ori sex cu sotia mea cand era pe ciclu, dar prefer sa nu. Pentru mine ca barbat nu e foarte placut. Cateva zile de pauza, zic ca nu strica nimanui.