| GheorgheG09 a întrebat:

Salutare TPU! Am o curiozitate după ce cu puțin timp in urmă am avut o discuție cu soția mea ...Aceasta afirma că nu este normal sa ne iubim( sex ) de 2-3 pe zi având dureri de burta sau find pe menstruație! Eu însă văd un lucru bun că după atâta timp împreună încă pot spune ca sunt atras de ea ca la început și sentimentele mele sunt din ce în ce mai puternice... Poate si de aia am un apetit sexual din ce în ce mai mare față de ea? E greșit sa o doresc in pat de cel puțin 2-3 ori pe zi? Ea striga la mine nimfoman.

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

E normal si la tine, si la ea.
Incearca sa ii faci pe plac, atat in timpul actelor, cat si in legatura cu frecventa acestora.
Dar numai tu poti sti daca ei chiar nu ii place sa o exploatezi de 2-3 ori pe zi, si sa te strige 'nimfoman', sau chiar nu ii convine sa o faceti atat de des.

| iulia0514 a răspuns:

Tu te-ai lovit vreodată serios la testicule? E normal ca femeia sa nu aibă chef sa facă sex cu tine dacă are dureri în timpul menstruației dar tu te gândești doar la propria ta plăcere e ca și cum ți-ar da un șut între picioare sănătos asa încât să te îndoi de durere și după să-ți ceară să faceți sex și tu sa spui ca te doare dar ea să-ți spună că nu o interesează tu să-ți faci datoria!

Răspuns utilizator avertizat
| iulia0514 a răspuns (pentru Violleta2022):

Am mai întâlnit cazuri sunt bărbați care și la 40 de ani habar nu au despre ciclu menstrual și ca în mod normal nu e prea indicat sa facă sex în timpul menstruației
din cauza riscului crescut de infecții ăștia se gândesc doar la propria lor plăcere nu contează ca femeia e la menstruatie sau e bolnava ei tot vor sa facă sex eu la ăștia le-aș da una între picioare și după a-și trage de ei să presteze sa vadă și ei cum e!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca bărbat am făcut sex cu femei pe stop și cu nevasta și nu recomand.

| Stonehard a răspuns:

Si eu am facut de cateva ori sex cu sotia mea cand era pe ciclu, dar prefer sa nu. Pentru mine ca barbat nu e foarte placut. Cateva zile de pauza, zic ca nu strica nimanui.