| UnTipNormal a întrebat:

Salutare TPU, am o dilema pentru voi (daca dilema inseamna problema, nu suht sigur laughing ), deci, am 15 ani si imi cam place de o fata (ea e cu 1 an mai mica decat mine) Am observat cand suntem mai multi sau la putina distanta, se uita la mine, iar cand ma uit la ea, ea intoarce repede capu' in alta parte, cand mai suntem cu alte persoane vorbeste cu mine si ne intelegem, insa cand suntem doar noi 2 Apar discutii de genu :
- Ce ai m-ai facut?
- Eh, nimic, tu?
- Nimic.
Cand suntem doar noi doi, parca ii e frica sa vorbeasca.
Pe mess cand vorbim scrie cestii de genu " Unde ai fost? :X "
si altele cu emoticoanele astea mai de genu " :* :X "
Ce sa fac nu stiu ce sa ii spun ca si mie imi cam place de ea,
ce sa fac?
Ajutor [ dau funditaa ]

Răspuns Câştigător
| HelloKitty97 a răspuns:

Buna, trebuie sa vorbiti face 2 face(fata in fata), e poate mult prea timida(poate din cauza faptului ca si ea simte acelasi lucru), trebuie sa recunoaste ca orice om este mai timid in realitate decat in fata monitorului.ia-o mai usor, si spune-i intr-un mod dragut ca o placi! Bafta mare, pa-pa

6 răspunsuri:
| Deeaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Nu poti sa ii spui frumos ca simti ceva pentru ea? Sa ii spui in fata nu virtual? Ce e asa greu?

| Braaaaaaaaa a răspuns:

Grav de tine. Si cica sunteti masculi laughing. Soricel :3

| LivingLouder a răspuns:

Daca iti e rusine sa ii spui in fata poti nsa ii trimiti un mesaj

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorbeste. Ce este asa de greu? Invata sa devii barbat. Pur si simplu vorbeste cu ea si explica-i ca iti place de ea. Poate fata nu vrea o relatie dar o poti intelege. Daca e prostuta nu ar vrea o relatie, de ce nu? eu de abia as astepta sa vina unul la mine si sa imi spuna, vrei sa fii cu mine? poate nu ceva serios ineaparat sa imi mai gadile orgoliul din cand in cand.

| AlexBytheway a răspuns:

Invit`o pe-afara la o tigara/suc si spune`i: Ba frate, uite. te plac, ce e de facut in privinta asta?

| UnTipNormal explică:

Scuze ca nu am mai intrat dar am avut o problema cu puc big grin