| xXxLoGaNxxxxx a întrebat:

am o intrebare : Cum faci o fata sa se indragosteasca de tine? am nevoie de cat mai multe raspunsuri... mersi

8 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
daca nu exista o chimie, nu cred ca o poti cuceri, prin naturaletea ta, felul tau de a fi, mici atentii, mici apropouri, o intalnire, un mesaj dragut..vezi daca dau roade.
O zi frumopasa sa aihappy

| RockTheNation a răspuns:

Vorbiti, mult! Mergeti afara, la un suc, invit-o la cina, mergeti la un film, incearca s-o faci sa rada, fa-i complimente dar nu exagera, adica spune-i ca e frumoasa, dar nu mai mult. Incearca s-o faci sa se simta iubita, cea mai frumoasa...

| Morphines a răspuns:

O faci sa se indragosteasca prin felul tau de a fi. Okay, trebuie sa te porti frumos cu ea, sa stii cum sa-i vorbesti, sa o amuzi, sa o inveselesti, sa o faci fericita. Acum, na, depinde de firea fiecaruiawinking

| Raiiiisa a răspuns:

Cu cat te straduiesti ca sa faci o persoana sa se indragosteasca de tine, cu atat se va distanta mai tare.
Daca e sa fie dragoste, se va indragosti fara sa depui tu nici un efort sau sa faci pe grozavul:*

| soricelulRulz a răspuns:

Nu exita dragoste cu forta nu o poti face sa te iubeasca... daca te iubeste, te iubeste daca nu, nu, dar te poti apropia de ea foarte simplu, fi natural, fi tu insati in fata ei, nu fi arogant sau nesimtit, fa-o sa rada, du-te si vorbestei etc, lucruri simple dar facute din suflet si in ultimul rand spune-i ca e importanta pentru tinewinking

| kristinne a răspuns:

In primul rand sa aflii ce zodie si vezi ce scrie la ea, te-ar ajuta enorm.

| Kiddu4Strange a răspuns:

Pur si simplu fii tu. O fata se indragosteste de cine esti cu adevarat happy. Dar totusi, fa-o sa rada, bag-o in seama, si fa-o sa isi dee seama ca iti place si tie de ea big grin.
Succes >big grin

| DeeaATha a răspuns:

Poti sa o faci sa se indragosteasca de tine prin felul tau de a fi...fa-o sa se simta bine alaturi de tine.
Succes!

Întrebări similare