| shegyi a întrebat:

Salutare, TPU! Am o intrebare destul de serioasa... In urma cu o saptamana am intretinut un act sexual neprotejat cu iubitul meu (in jur de 2 minute). El nu s-a terminat in mine, dar inainte cu vreo 3-4 ore a facut '****'... A facut un dus dupa si a urinat de mai multe ori, dar la spalare nu a insistat in acea zona. De doua zile sunt foooarte stresata sa nu cumva sa fi ramas insarcinata si am inceput azi sa am dureri de sani. Menstruatia mea trebuie sa vina peste cateva zile, dar sunt foarte nelinistita. In momentul actului sexual aveam o fertilitate medie si as vrea sa aflu probabilitatile de a fi ramas insarcinata. In plus, durerile de sani pot fi cauzate de stresul excesiv pe care mi.l aduce aceasta situatie?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

In cazul descris de tine cel putin teoretic formarea unei sarcini este foarte mica, avand in vedere ca nu a ejaculat in vagin, si de asemenea se pare ca sexul a fost intretinut dupa trecerea a cateva zile de la momentul ovulatiei, adica in perioada nefertila. De asemenea in uretra NU au putut ramane spermatozoizi dupa urinarile avute inainte de actul sexual. Fiindca nu ai prezentat date precise se poate spune ca doar pe baza unor aproximari, raspunsul nu poate cert, clar si precis, se pot emite doar presupuneri si pareri subiective, care pot fi lipsite de orice valoare. Durerea aparuta la nivelul sanilor probabil ca face parte dintre simptomele premenstruale care se produc doar in cazul in care nu s-a instalat o sarcina in uter si urmeaza ca endometrul sa fie eliminat sub forma de menstra in zilele urmatoare. Multa sanatate!

11 răspunsuri:
| Alexandru0007 a răspuns:

S-a spalat asa mai..hop hop si gata big grin
stai linistita, nu esti insarcinata, cel putin nu din 2 minute de sex haha. in doua minute abia o bagi si o scoti

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Alexandru0007):

Transferul spermei din uretra in vagin se face in decurs de mai putin de 1 secunda in cazul in care sperma deja exista fiind ramasa de la ejacularea anterioara. Pe ce lume traiesti juniorule? rolling on the floor

| Alexandru0007 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Pe mine sa nu ma iei cu ''in cazul in care ''..bla bla aberatii de ale tale.
du-te si baga-te intr-o uretra si lasa-ma in linistea mea, tataie

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Alexandru0007):

Pai cineva trebuie sa-ti atraga atentia sa nu mai debitezi doar imbecilitati, fiindca prin raspunsuri complet cretine poti provoca necazuri unor cu inteligenta ta. Incearca sa te abtii sa mai dai raspunsuri in cazul problemelor in care iti lipsesc si cele mai elementare informatii stiintifice si medicale, care depasesc nivelul tau de educatie si cultura. rolling on the floor

| Alexandru0007 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Doamne, tinere...fa pasi maruti si in tacere si scuteste-ma de infatuarea asta de prost gust si da-le lor copy paste de pe google, ca se vede ca n-ai atins vreo femeie in viata ta laughing) deci experienta zero

| neutrino a răspuns:

Din pacate foarte multe fete isi incep viata sexuala fara sa fie pregatite in acest scop. Modul in care tu faci sex neprotejat nu te poate salva mereu de la urmari neplacute.

| shegyi explică (pentru neutrino):

Stiu. Imi recunosc greseala in sensul asta si puteam sa ma gandesc mult mai devreme. Acum e ceva ce imi voi asuma si ceva la care voi cauta solutii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea este sa faci un test de sarcina ca sa pui punctul pe i si ca sa nu mai fii asa de nelinistita.Mult succes.

| Goddess23 a răspuns:

Nu esti insarcinata. Daca nu exista un contact sexual cu finalizare e practic imposibil sa ramai insarcinata. Ceea ce simti tu e de la sindromul premenstrual. Si in niciun caz nu apar simptomele de sarcina atat de devreme.

| LoredanaS19 a răspuns:

Cu siguranţă nu esti gravidahappy nu trebuie sa te stresezi caci stresul iti va provoca stări de rau si etc... Trebuie sa te linşteşti caci el s-a spălat, actul a durat foarte puţin, nu trebuie sa iti faci griji delochappy

| Bălăşoiu_Romulus_1992 a răspuns:

Probabilitățile de a fi rămas gravidă sunt de 34, 28-32, 48 %.
Aștept fundița!