| LordCristobal a întrebat:

Salutare TPU!
Am o întrebare pentru baieti.
Baieti sa zicem ca o fata va opreste pe strada si incearca sa va agate in felul urmator:,,Sexi,sexi,stiu ca ma vrei, toata noaptea te gandesti la femei"?
Cum ati reactiona la asemenea mod de abordare?
laughing)))))))))

Răspuns Câştigător
| VoidEternal a răspuns:

Nu sunt religios dar mi-aș face o cruce totuși...

8 răspunsuri:
| stef87 a răspuns:

I-as zambi si as merge mai departe.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

As accepta cu plăcere și aș invita-o la un restaurant de lux

| helpforyou a răspuns:

,Sexi,sexi,stiu ca ma vrei, toata noaptea te gandesti - Ca Sunt - la femei"!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt femeie, dar tot simt nevoia să răspund. laughing)

Cred că o tipă de genul ar fi într-o frenezie de caterincă cruntă și oricum ar fi doar caterincă deci nu vă place sau ceva, dragi bărbați. laughing)

Și cazul cel mai grav, fugiți din calea ei, e o bolnavă psihic scăpată de la ospiciu. Cine știe poate chiar e și vreo Ted Bandy în versiune feminină.

Răspuns : nu băgați de seamă și vedeți-vă de drumul vostru. Dacă e pe caterincă fata, e ok, poți să o dai și tu pe caterincă, dar ai grijă să nu fie și a doua variantă și să te trezești prin știu eu ce pădure, cu cine știe ce incantații făcute. laughing)) De obicei, am observat că în secolul 21, oamenii duși cu pluta au și o fascinație morbidă, fantomatică pentru satanism. Deci dacă e mână în mână cu El, tu clar nu ai șanse, chiar dacă pledezi pe natura ta și spui că ce ar putea să-ți facă o femeie. Ea nu, El da. Fie că tu crezi, fie că nu crezi. happy
Concluzie finală, nu dați bună ziua, că vi-l găsiți. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As sta cu ea de vorba, imi plac astea care stiu ce vor.

| just4ubr2015 a răspuns:

Ai pupa-o toata ziua pana ar ramane fara aer

| EzSimple a răspuns:

Eu personal as colecta pe dosar penal zici cas pokemoni

| Iluzionistul69 a răspuns:

Era beata sau drogata fata aia? nu prea se leaga povestea ta!