Oamenii pot face sex cu cele mai diverse si incredibile animale. Cromozomii umani nu sunt compatibili cu cromozomii nici unei alte specii de mamiferea sau orice alte vietati deci nu poate rezulta o fiinta.
Buna! Am apreciat raspunsul tau ca fiind cel castigator deoarece m-a condus spre un raspuns complet.Se pare ca nu sunt singurul care si-a pus asemenea intrebari.In 1920 Stalin, prin cercetatorul rus Ilya Ivanov, incearca sa creeze un super-soldat injectand sperma umana maimutelor.Ba m-ai mult el a mers mai departe injectand si sperma maimutelor unor femei din Georgia. Experimentul a esuat.
Precedent de imperechere intre specii diferite exista.In Jiangxi (R.P CHINA) o catea a nascut trei pui perfect sanatosi.Doar ca doi dintre ei erau pisici.Tot in China savantii chinezi de la "Shanghai Second Medical University" au reusit o imperechere intre oameni si iepuri.Din cei 400 de embrioni rezultati 100 au supravietuit insa au fost distrusi de savanti.Si oamenii si maimutele nu sunt foarte diferiti ca si specie.
Personal nu vad nici o dovada stiintifica pentru asa ceva, suntem speci diferite ca sa mai putem sa ne imperechiem ma refer ca a trecut milioane de ani, prea mult timp
Nu. Zvonuri sunt multe, dar te asigur ca daca regulezi o maimuta nu va ramane gestanta.
Mai trebuie si cate o pauza.
La prima parte a intrebarii se poate raspunde usor, cu da! A doua parte insa cred ca ne depaseste. Maimuta zic eu ca nu poate ramane insarcinata, dar cred ca undeva prin niste laboratoare secrete cineva incearca hibridizarea asta de care spui tu. Deci si daca ar fi posibil prin manipulare genetica, am afla prea tarziu.
Nu gasesti prin camin nicio maimuta? Am putea avea si noi o sursa directa de informatii.
"Niciun sacrificiu nu e prea mare pentru stiinta". Daca o sa gasesc una o sa ma sacrific si eu.
Caz real de sex intre om si maimuta a existat, practic asa a aparut SIDA, dar sa ramana maimuta gestanta, este imposibil