anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o mare problema...am 14 ani si o fata de la mine de la scoala mi-a spus daca pot sa ma pun intr-o relatie cu ea pe facebook ca sa faca pe cineva gelos.eu chiar o plac mult pe fata asta dar s lasa foarte GREU...ma rog, eu am acceptat pentru. ca chiar vreau sa ii fac pe plac si tot incerc sa o cuceresc dar se lasa foarte greu crying vreun sfat ceva? eu sunt chiar foarte matur pentru varsta mea, dar nu stiu daca faza cu gelozia ii adevarata sau a spus-o numa' la vrajeala

Răspuns Câştigător
| PynkLove a răspuns:

Oricat de de treaba ar fi, intai intereseaza-te si tu pe cine vrea sa faca ea gelos, ca poate e tiparu ala de baiat care iti rupe capu degeaba si sa nu apuci sa faci nimic.
Daca faza cu gelozia ar fi vrajeala nu si-ar avea locul, ar fi fost cu tine, zic eu.

6 răspunsuri:
| shadow72 a răspuns:

Daca te foloseste doar sa faca gelos pe cineva uita de ea, nu merita.
daca vrei sa faci ceva ii scui ca o placi si vrei sa fii cu ea. daca spune ca inca tine la fostul etc asta e.mai sunt fete pe lumea asta.

| Ţuţ_Ionut_1997 a răspuns (pentru shadow72):

Nu stiu ce sa fac...ii chiar de treaba straight face

| shadow72 a răspuns (pentru Ţuţ_Ionut_1997):

Ii spui ca vrei sa stai cu ea...simplu

| AlexanderAdrian a răspuns:

Nu stiu daca modul asta de a aborda problema e potrivit. Daca e sa te placa o fata bine, daca nu nu, ma rog ideea e ca nu trebuie sa crezi ca e usor sau sa te lasi pagubas din prima, DAR nu-i arata ca esti ca un fel de pres pe care ea daca vrea il pune in fata usii daca nu il baga in dulap samd. Cred ca nu trebuia sa accepti asta. De cele mai multe ori cand o fata iti cere asta pe bune, adica n-o zice doar la vrajeala, e clar ca te afli adanc adanc in friend zone.

| ywar a răspuns:

Daca ai fi mai matur pentru varsta pe care o ai nu ai evolua la figuri impuse si nu ai fi fascinat de fenomenul facebook datator de scleroza si tampenie acuta. Gaseste-ti alte preocupari!

| Daalalifnuunalif a răspuns:

Buna, lasa nu mai plange. Eu te inteleg foarte bine. Asa am si eu fata mea, care vrea o relatie foarte serioasa, sunteti de aceeasi varsta. Niciodata nu poti sti ce este in mintea unei fete. Daca este prea frumoasa si daca vede ca esti topit dupa ea, ea te va lasa cu siguranta. Daca vrei iti fac legatura chiar cu fata mea pe facebook sa vezi ce fata draguta am.