| Psihopatul a întrebat:

Am o mare problema, de 4 lunii sunt intr-o relatie cu o fata, o iubesc enorm si nu pot sa stau fara ea.
Problema este ca ea a mai avut o relatie de 2 ani jumate cu un baiat mai mare decat ea ( Ea 16, ala 29). Faza este ca dupa un an,ea si-a pierdut virginitatea cu baiatul respectiv,in primele luni de relatie nu putea sa il uite si etc. A ajuns,la un moment dat,sa imi spuna si lucruri despre ce faceau ei. Eu unul sunt terminat psihic,de fiecare data cand imi este lumea mai draga,imi vin in cap acele vorbe ale ei... Au fost multe discutii pe tema asta. Iar pe mine ma deranjeaza foarte tare ca nu a facut pasul asta cu mine ( Virginitatea). Ce sa fac? Va rog un raspuns bun,nu chestii de genu " Daca o iubesti,o sa treci peste" pentru ca o iubesc, dar nu cred ca pot trece peste.

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

O cunosti de patru luni si o iubesti atat de mult incat nu-i poti ierta ca si-a pierdut virginitatea cu altul...
Atunci sa te intreb si eu,tu unde erai cand isi pierdea ea virginitatea cu acel baiat?
E la fel de absurd ca si pretentia ta.
Cu ce e de vina fata asta ca nu si-a imaginat ca te va cunoste pe tine si vei avea acest mod frustrat de gandire?
Nu e responsabila de nimic din trecutul ei,in fata ta.
Asa ca,ori o accepti si o iubesti asa cum e,ori pleci si o lasi.
Si-ti cauti o virgina,pentru ca nu caracterul si frumusetea unei fete te atrag pe tine, ci mai ales, virginitatea ei.
Dar cand te vei trezi, daca o vei face vreodata, vei descoperi ca un suflet frumos face mai mult decat toate comorile lumii.

| Felys a răspuns:

Ce tot scormonesti trecutul,tu nu ai mai avut femei,ce a fost ramane in urma,viitorul conteaza, axativa pe relatia care o aveti si lasati trecutul in pace ca nu se poate schimba, daca nu lasi gelozia asta exagerata nu vei putea ramane cu fata asta prea mult timp, intr-un final veti ajunge la neintelegeri prea mari si drumurile se vor despartii, tu hotarasti daca iti schimbi atitudinea sau persisti in prostie

| Alcyon a răspuns:

Nu trebuia sa-ti spuna ce-a facut cu el. De ce te deranjeaza ca a mai fost cu altul? Inteleg ca tu esti virgin si de asta? Nu te mai framanta, asa e la inceput. Cand dai de prima p... crezi ca lumea se termina si incepe cu ea. O sa vezi mai tarziu ca nu-i tocmai asa laughing

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Esti un frustrat daca gandesti asa. fii mandru ca ea tine la tine si ca poti sta langa ea, femeia nu este un bun, si nu spune nimeni ca tu trebuie sa fii primul si singurul barbat din viata unei femei

| SorinTudor a răspuns:

Daca tu ai fi fost primul baiat din viata ei atunci poate ai fi avut o sansa dar asa nu poti da timpu inapoi s-o intalnesti cand era virgina...si ce mai conteaza acum ca e sau nu virgina important e sa te pretuiasca si ea la fel cum o faci tu.

| schmoll a răspuns:

Sti cum e. timpul nu-l mai intorci,tu nu poti renunta ca o iubesti,gandeste-te ca prima iubire lasa o afectivitate in suflet care va ramane acolo pentru vecie, trebuie sa vorbesti cu ea, spune-i tot ce simti, iubeste-o mult, voi aveti 4 luni, ei au avut o relatie de 2 ani jumatate...acum cand stau sa ma gandesc si eu am patit la fel, si pana la urma s-a intors la marea iubire...tra sa fi sigur ca te iubeste altfel ai putea suferi degeaba