Dar cum omul e o fiinta emotionala va alege partea mai dramatica, adica mai grea, placerea e mai mare cand lupti din greu sa ai ceva, se elibereaza endrofine, daca il vei alegepe cel de aproape vei avea frustrari, ca creierul tau vrea sa te vada ca i produci drame
Daca placi 2 baieti in acelasi timp, inseamna ca nu iubesti nici unul!
Cauta un al 3-lea in acest caz, dar lasa-l pe el sa faca primul pas si avans!
Daca il iubeai pe unul, nu te mai gandeai la celălalt. E evident ca nu-l iubesti pe niciunul, asa ca vezi-ti mai bine de treaba.
A intervenit monotonia? dupa cat? 1 luna?
N-am văzut să spună că il iubeşte pe vreunul. E evident că nu s-a ajuns la iubire, neavând o relaţie adevărată. Iubirea vine in timp, doar atracţia e dinainte. Problema e că ea nu place pe niciunul suficient. Astfel încât o a treia variantă poate fi mai de bun-augur.
Nu poti incepe o relatie cu o persoana pe care n-o iubesti, e ridicol.
Nu ai cum sa iubeşti un om una-două. Tu chiar nu înţelegi asta? Nu există să iubeşti pe cineva şi să nu ai o relaţie cu persoana respectivă. E doar atracţie, maximă indragosteala. Tu nu ai iubit niciodată, altfel nu imi explic cum poţi spune de fiecare data aceleaşi absurdităţi.
Fetițo,nu iubești pe nimeni. E doar abureală de moment. Mai bine lasa-i in pace și concentrează te pe carieră, pe școală etc.
Intrebarea asta ma baga si mai rau in depresie sa-mi bag organul genital