Ceva nu bate... lungimea penisului este egala cu dublul varstei..la varsta ta trebuie sa fie de 44 cm
Lungimea pensiului nu-ti garanteaza satisfactia unei femeii ci tehnica pe care o folosesti, de cat de priceput esti in a face un preludiu bun fetei si evident cat de mult rezisti, in partida sexuala incat sa-i poti produce un orgasm vaginal.
Punctul G, responsabil de minuni in ceea ce priveste placerea femeii este la aproximativ 5 cm inauntrul vaginului, pe peretele anterior.
Sexologii sunt sceptici ca ar exista Punctul G. https://ro.wikipedia.org/wiki/Punctul_G
Da. Cu siguranta esti suficient pentru fetele potrivite tie. Important e sa nu te mai masturbezi si sa cauti o fata. Fa sport ca sa fie tare. E tot ce conteaza.
in general nu marimea conteaza ci contextul in tot intregul lui.
Si aici ma refer la "caldura" si siguranta pe care o oferi, afectiunea si tandretea, empatia cu celalat. Iar stric sexual, cel putin din cate cunosc si e si cazul meu, orgasmul clitoridian depaseste in cele mai multe cazuri clasicul orgasm prin penetrare.
In plus, circula mai demult si un banc, nu stiu daca-l stii dar poti cauta dupa el, "cat ai degete si limba, legea tarii nu se schimba"
Ai sa ramai surprins cum un barbat dupa ce nu se mai concentreaza, voit sau nevoit, sa propriul penis, ce poate face in pat.
Https://ro.wikipedia.org/wiki/The_Myth_of_the_Vaginal_Orgasm
Stai liniștit, fosta mea prietena a zis ca a facut sex cu unul ce o avea 20+ cm si a fost ok. Apoi următorul ei iubit avea 15 cm si a zis ca nu a mai avut nevoie de sex 3 zile la cat de mult i-a tras-o. Deci, contează ce stii sa faci cu ea