Lasă-ți rușinea deoparte, atunci când o sa o vezi următoarea dată, intra în vorba cu ea, ca nimeni nu o sa zică nimic. Nici o fata nu o sa creadă ca dacă ii scrii online înseamnă că esti slab. Eu personal is fata și nu cred asta. În orice caz propune-i sa ieșiți la un suc, sau la o înghețată, sau la plimbare, sau în parc, oriunde. Și atunci poți sa i te destăinui sa ii spui adevărul, și crede-mă ca dacă ii vei spune/dacă vei proceda asa, te vei simți mult mai bine decât acum.
Смотри в период и не смотри назад (Priveste inainte si nu privi 'napoi"), zice Puskin intr-o poezie.
Te ai îndrăgostit, poți sa încerci sa o abordezi, poate te place și ea, măcar încerci, dacă nu iese nimic măcar ști un lucru și o sa treci mai ușor peste, căci vei ști și în timp te vei îndrăgosti de alta fata, dar măcar da ți o șansă și vezi ce se întâmplă
Da. Lasa trecutul in pace. Ce a fost, a fost!
Ce poate părea special poate doar pare. Daca iti plăcea, ar fi fost ok să te duci să vorbești cu ea.
Nu ai facut-o. Asta e. Invata din experienta asta si mergi mai departe. Ai toata viata in fata. Sunt sigur că vei cunoaște pe cineva mai bun. Garantez!
Mutubal întreabă: