Buna! Nu mi se pare ceva bun in faptul ca ea nu iti scrie. Inseamna ca nu e interesata de tine si iti raspunde din politete. Mi-e greu sa cred ca te place foarte mult si nu poate sa iti scrie un sms.
Daca ai varsta si maturitatea ca in viitorul apropiat sa te gandesti la casatorie e bine sa cauti sa ai o relatie altfel mai bine las/o in pace/
Deci dacă nu se căsătorește cu o fată asta înseamnă că nu are voie să mai vorbească cu ea?
Cred că a încurcat TPU cu un site de matrimoniale
Sigur ca-i ok sa-i scrii tu primul. De fapt asta si astapta de la tine, odata ce da semne ca te place, dar nu-i inca increzatoare pe ce vrei tu.
Fii clar cu ea si intreab-o daca vrea sa fie prietena ta, ca sa aiba certitudinea ca este placuta si sunteti impreuna.
Nu e deloc ok. Dacă era măcar puțin interesată de tine, îți scria și ea prima. Totuși încearcă să o întrebi de ce ea nu îți scrie prima.
Sunt persoane care nu suportă mesajele text. Inclusiv eu.
Am avut câteva tentative de prietenii care s-au sfârșit rapid, pentru că insista să mă streseze cu mesaje.
Vrei să vorbești cu mine, sună-mă. Sau hai să ne întâlnim.
Înțeleg să-mi dai un mesaj dacă vrei să-mi transmiți ceva.
Dar nu să te conversezi cu mine prin mesaje text.
Pentru că nu înțeleg, care e rostul?
Deci, vezi să nu fie ceva de genul ăsta.
Nu e genul ala din nefericire...
Normal este ca baiatul sa curteze fata. Deci da, el sa srie primul. Ea te accepta sau te respinge.
Depinde si de semnele pe care ți le oferă, unele pot fi doar din politețe, ce semne îți dă?