| Georgian22 a întrebat:

Am o problemă
Am făcut sex cu o prietena acum 4 zile:
7 numere cu prezervativ ultimul fara.
La ultimul nu am ejaculat in ea.
Poate sa ramana însărcinată?
Adică ea a făcut o cu gagiul ei mereu fara prezervativ si,si a dat si drumu in ea ala mereu si nu a rămas, plus cand o facea cu el lua si niste pastile sa ramana însărcinată și tot nu a rămas.
Are o problemă nu i i-a venit ciclu de 2, 3 luni,
Asa ghinionist sa fiu sa ramana la mine doare de la lichid? laughing
Ma gândeam sa i iau un test de sarcina, da am inteles ca se face dimineata, doar seara pot sa o chem la mine.
Dacă e să fie in a patra zi acum, soluția e doar avortul la medic?
NU vreau comentarii gen "Daa esti prost ca i ai dat fara, etc"
Chair ma frământă problema.
Ps: Mersi anticipat.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca ultima menstruatie a avut loc in urma cu 2-3 luni, asta poate sa insemne ca exista o sarcina instalata sau ca ciclul menstrual este de tipul dereglat adica neregulat. Existenta sau lipsa sarcinii se poate verifica prin efectuarea unui test de sarcina pe baza urinei care in acest moment POATE FI colectata la orice ora sau moment al zilei si de asemenea testarea poate fi efectuata in absolut orice moment al zile (dimineata, la pranz, dupa masa sau chiar si noaptea). Modul de efectuare corecta a testului de sarcina este prezentata de medicul ginecolog Laurentiu Craciunas in urmatorul film educational : https://www.youtube.com/watch?v=aWIpgoDTknk
Multa sanatate!

10 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Da, se poate. Rămâne destul „pe țeavă". Dacă era în perioada fertilă, sunt șanse.

| Andreeush a răspuns:

Exista sanse sa fie insarcinata.
Sa mearga la medic pentru a fi sigura.

| SG1995 a răspuns:

Boss de ce să strici fericirea altuia? laughing Nufi nici tu, nici ea proastă. E clar că ăla e steril. Deci dacă e gravidă spune-i să-i zică iubitului că a rămas gravidă cu el.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Ce inseamna 7 numere la tine? laughing

| SG1995 a răspuns (pentru supadeceapa):

7 poziți același număr. laughing

| Subsemnatul123 a răspuns:

7 numere? Ai inceput acum 4 zile si ai terminat cand ai pus intrebarea?

| Georgian22 explică (pentru Subsemnatul123):

Frate Am 20 de ani
chestia a durat câteva ore, nu stiu cum sunt altii, dar...

| Tpufan123 a răspuns:

Felicitari! Esi castigatorul cara a inscris pentru un gol mare de sarbatori!
Nu ca este posibil, este foarte probabil sa ramana! Solutia e sa faca avor sau sa il cresteti linistiti. Oricum sa consultati un medic ca sa stiti despre ce e vorba!

| DauViata a răspuns:

Georgian, deci eu nu pot sa concep nimic din ce ne-ai povestit, pare atat de ireal si de macabru.
Scenariul pare a fi inspirat din viata de la zoo, cu exceptia faptului ca animalele nu fac avort, este impotriva firii sa faci asa ceva, este imoral.

Nici nu stii cat de mult rau faci in jurul tau. Nici macar nu stii cat de mult rau iti faci tie.

Opreste-te din ce faci, gandeste putin, fii om!

Sa ne auzim cu bine!

| Andreea23r a răspuns:

Dacă tu cu ea ați făcut acum 4 zile si ei nu îi mai venise de 2-3 luni, nu e însărcinată cu tine, asta dac nu are vreo dereglare hormonală destul de gravă. Ultimul număr al tău ar fi putut-o lăsa gravidă, dar acum nici nu s-ar vedea sarcina nici într-o analiză de sânge, dacă ar fi al tău.