| theno10player a întrebat:

Am o problema, este vorba de o tipa, ii pocaita si da semne ca ii place de mine, cel putin asta zic altii si am observat si eu niste semne[mici]. Rade la orice, ii place sa se distreze una alta. Partea buna e ca e si de treaba si chiar mi-a dat o idee o prietena de a ei sa ma pun cu ea[" nu vrei sa te pui cu >ea?:"]. Partea proasta e ca nu stiu cum sa-o combin[suna cam prost, dar asa e happy ]+ ca pocaitii au ceva reguli stricte? sau ceva in genu? please help!

7 răspunsuri:
| BRG a răspuns:

M-ai bine lasă fata în pace.

| AnNe a răspuns:

Poi mai de ce sa te complici?>. bine nu e mereu strict stiu prietene ce is pocaite si sunt cu 3 baieti de o data.depinde daca iti place daca da vb cu ea daca numa vrei sa faci misto lasa-te de meserie

| theno10player explică:

Da nu vreau sa fac misto, am ajuns acolo ca simt unpic ceva pentru ea

| theno10player explică:

Da nu vreau sa fac misto, am ajuns acolo ca simt ceva pentru ea

| deea12_3154 a răspuns:

Eu zic sa nu te incurci cu pocaitele.gandeste-te un pic mai departe. vrei sa mergeti undeva sa dansezi sau ceva de genul.ea n-o sa danseze.cum o sa te simti? si sunt o gramada de lucruri pe care ar trebui sa le iei in calcul.acum tu stii.ramane la alegerea ta, daca ti se pare ca merita fata.de ce nu?

| deea12_3154 a răspuns:

Am incercat sa iti trimit mesaj si nu pot.Lasa-mi daca vrei id-ul tau si vorbim pe messhappy

| ignore a răspuns:

Io zic sa stai cu ea si sa vb cu ea ca si o pr de-a mea sta un pocait si nu se intampla nimic raw:X