Eu zic sa iesi cu fetele si sa incerci sa te acomodezi. Cum de ai ajuns in Spania? Incearca sa treci peste. Ai putea sa iti strangi bani sau sa-ti dea parintii si sa-ti iei un catel de exemplu si asa ai uita. L-ai putea plimba in fiecare zi pe afara dupa ce iti gati temele si dupa scoala, in parc si sa lasi spaniolii naibii. Trebuie sa te detasezi de calculator pentru ca el a devenit pentru tine ca un drog. Pariez ca vi de la scoala si iti deschizi calculatorul! Si eu am vrut sa-mi cumpar un caine dar nu ma lasa mama deoarece stam la bloc si lasa par. Tu ai putea sa-ti convingi parintii si crede-ma te ai simti mult mai bine cu un caine, ar fi ca si cel mai bun prieten al tau. Sau daca mai ai frati sau surori ai putea sa te joci cu ei! Astept raspunsul tau :*:*:*. Multt succes >D:
Sexul virtual e cel mai tare, iti spun eu. Asta si cu masturbarea or sa te scoata din probleme :bd.
Nu, acum serios. Iesi, dracu, afara si stai cu lumea, nu pe tampeniile astea de virtuale
Nu am gresit nimic. E apozitional si trebuie marginalizat prin virgule. Adica e o adaugire stilistica. Puteam sa zic "Iesi afara si stai cu lumea". Cand l-am pus si pe "dracu" a trebuit sa il separ prin virgule de restul contextului. Adica intaream, cu alte cuvinte, adaugirea in sine si spuneam ca daca il scoti pe acel "dracu" propozitia inca poate fi citita cu sens
XD