Stai linistit nu ti se va intampla nimic, nuai crede tot ce zic unii si altii pe aici pe TPU.
Spovedește-te unui psihiatru. Nu e o glumă. Vrei să fii mai catolic decât Papa, iar asta e simptom de probleme mentale.
Nu se va intampla nimic. Dar, macar de astazi inceteaza sa te mai masturbezi.
Iti jur pe ce am mai de pret ca imi e mila de tine. Esti nevinovat. Poate esti sub varsta de 18 ani si inca nu gandesti si conștientizezi cu capul tau. Iti spun doar atât: pana la o varsta ai crezut in Mos Craciun, acum e randul si cu Dzeu. La un moment dat vei constientiza ca tot ce exista in universul asta e rezultatul proceselor chimice si ca aceste povești ne sunt prezentate cu scopuri bine definite de catre marile guverne ale lumii. E mult mai eficient sa gestionezi si sa supui o intreaga planeta prezentandu.i un personaj spiritual atotputernic pentru ai inclina sa faca ce vor ei. Asa si parintii tai ti.au spus despre Mos Craciun ca nu.ti va aduce cadouri daca nu vei fi cuminte cuminte. Asa ti se spune si despre D.zeu ca daca comiti "pacate" te duci in smoala inchinsa a lui Satana.
Da am 17 ani însă imi este frica sa nu mi se intample ceva rau
Ai mare dreptate.
Roaga-te Domnului Iisus pentru iertare, marturiseste-i pacatul, pocaieste-te de el, asuma-ti responsabilitatea pentru el, si mergi mai departe, nu il mai repeta, si nu iti mai aduce aminte de El, Iisus te iarta, de aceea a murit pe cruce, pentru toate pacatele noastre, pentru ca te iubeste.
Sinceritatea ta fata de Dumnezeu este o mare calitate, El stie ce-ai facut, si te asteapta cu bratele deschise sa te intorci la El, vrea sa te ierte, spune-i ce s-a intamplat, si mergi mai departe.
Iti recomand 2 videoclipuri care te vor ajuta sa renunti la masturbare si sa iti canalizezi energia pentru a investi in tine si a creste pe toate planurile. Toti ne-am confruntat cu acest pacat la un moment dat, mai ales in tinerete, dar cu ajutorul Lui Dumnezeu poate fi depasit.
https://www.youtube.com/......tps?/watch
https://www.youtube.com/watch?v=34R4AzSDmEw&t=475s&ab_channel=NeuroProgres
Vorbeste cu un preot, daca nu aveai dezlegare e păcat si presupun ca iti va da un Canon pentru pocainta
Stiu însă m.am împărtășit și fără să imi dau seama de ce fac m.am masturbat si imi pare rau
Dacă te duci la biserica a 2 zi si te rogi lui Dumnezeu să te ierte eu cred că te va ierta și nu va fi problemă
Ps:cati ani ai?
17????
Da
Dupa cum am vazut esti credincios, zi o rugaciune si se va îndrepta totul
Si ce te a apucat să te masturbezi?
Din prostia mea și acum regret chiar nu voiam sa o fac
Stai linistit si eu am mai facut greseli cu masturbarea pentru ca sunt gay? și da....asta e un pacat mai mare cam asa vine și cand ma mai uit la poze cu o **** mă excită și nu pot sa rezist, nu ești singurul care face greseala asta
?
Blogul se refera la chestia cu Neuroprogres pe care ti-a recomandat-o altul.
A ok