| ValiConstantin123 a întrebat:

Salutare TPU am o problemă gravă și vreau să imi cer iertare fata de Dumnezeu pentru ce am făcut.
M.am împărtășit astăzi si din prostia mea fără să imi dau seama de ce fac m.am masturbat ce se poate intampla fără glume si mistouri

29 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Stai linistit nu ti se va intampla nimic, nuai crede tot ce zic unii si altii pe aici pe TPU.

| doctorandus a răspuns:

Spovedește-te unui psihiatru. Nu e o glumă. Vrei să fii mai catolic decât Papa, iar asta e simptom de probleme mentale.

| Emilian65 a răspuns:

Nu se va intampla nimic. Dar, macar de astazi inceteaza sa te mai masturbezi.

| Catrice a răspuns:

Păcătosule,ajungi in iad, o sa ai 37 ani ghinion...prea multe de scris.

| NotNamed a răspuns:

Iti jur pe ce am mai de pret ca imi e mila de tine. Esti nevinovat. Poate esti sub varsta de 18 ani si inca nu gandesti si conștientizezi cu capul tau. Iti spun doar atât: pana la o varsta ai crezut in Mos Craciun, acum e randul si cu Dzeu. La un moment dat vei constientiza ca tot ce exista in universul asta e rezultatul proceselor chimice si ca aceste povești ne sunt prezentate cu scopuri bine definite de catre marile guverne ale lumii. E mult mai eficient sa gestionezi si sa supui o intreaga planeta prezentandu.i un personaj spiritual atotputernic pentru ai inclina sa faca ce vor ei. Asa si parintii tai ti.au spus despre Mos Craciun ca nu.ti va aduce cadouri daca nu vei fi cuminte cuminte. Asa ti se spune si despre D.zeu ca daca comiti "pacate" te duci in smoala inchinsa a lui Satana.

| ValiConstantin123 explică (pentru NotNamed):

Da am 17 ani însă imi este frica sa nu mi se intample ceva rau

| scumbagnascar a răspuns (pentru NotNamed):

Ai mare dreptate.

| Irinel15123532 a răspuns:

Roaga-te Domnului Iisus pentru iertare, marturiseste-i pacatul, pocaieste-te de el, asuma-ti responsabilitatea pentru el, si mergi mai departe, nu il mai repeta, si nu iti mai aduce aminte de El, Iisus te iarta, de aceea a murit pe cruce, pentru toate pacatele noastre, pentru ca te iubeste.
Sinceritatea ta fata de Dumnezeu este o mare calitate, El stie ce-ai facut, si te asteapta cu bratele deschise sa te intorci la El, vrea sa te ierte, spune-i ce s-a intamplat, si mergi mai departe.
Iti recomand 2 videoclipuri care te vor ajuta sa renunti la masturbare si sa iti canalizezi energia pentru a investi in tine si a creste pe toate planurile. Toti ne-am confruntat cu acest pacat la un moment dat, mai ales in tinerete, dar cu ajutorul Lui Dumnezeu poate fi depasit.

https://www.youtube.com/......tps?/watch

https://www.youtube.com/watch?v=34R4AzSDmEw&t=475s&ab_channel=NeuroProgres

| scumbagnascar a răspuns:

Iubesc partea intunecata a tpului lmfao

| Maly29 a răspuns:

Vorbeste cu un preot, daca nu aveai dezlegare e păcat si presupun ca iti va da un Canon pentru pocainta

| Constantin356889 a răspuns:

Salut mi se pare cunoscut numele tau de unde esti

| ValiConstantin123 explică:

Chiar imi este frica si imi pare rau pentru ce am făcut

Chiar imi pare rau si imi este frica chiar nu voiam sa fac asta

Stiu însă m.am împărtășit și fără să imi dau seama de ce fac m.am masturbat si imi pare rau

| Idkboy a răspuns:

Dacă te duci la biserica a 2 zi si te rogi lui Dumnezeu să te ierte eu cred că te va ierta și nu va fi problemă
Ps:cati ani ai?

| ValiConstantin123 explică (pentru Idkboy):

17????

| Idkboy a răspuns (pentru ValiConstantin123):

Dupa cum am vazut esti credincios, zi o rugaciune si se va îndrepta totul
Si ce te a apucat să te masturbezi?

| ValiConstantin123 explică (pentru Idkboy):

Din prostia mea și acum regret chiar nu voiam sa o fac

| Idkboy a răspuns (pentru ValiConstantin123):

Stai linistit si eu am mai facut greseli cu masturbarea pentru ca sunt gay? și da....asta e un pacat mai mare cam asa vine și cand ma mai uit la poze cu o **** mă excită și nu pot sa rezist, nu ești singurul care face greseala asta

| NotNamed a răspuns (pentru Idkboy):

Asta ca o paranteza. Insa te rog sa iei in considerare ce am spus in primul comentariu. Traieste.ti viata asa cum iti este cel mai bine. Nu te abtine de la anumite placeri perfect normale doar pentru ca tu crezi ca e un pacat.

| Idkboy a răspuns (pentru NotNamed):

Asta ziceam si eu
tu cati ani ai?

| NotNamed a răspuns (pentru Idkboy):

18 facuti pe 16 dec happy

Bine,mersi,chiar ai dreptate

| Idkboy a răspuns (pentru doctorandus):

?

❤ești tânăr

| doctorandus a răspuns (pentru Idkboy):

Blogul se refera la chestia cu Neuroprogres pe care ti-a recomandat-o altul.

| Idkboy a răspuns (pentru doctorandus):

A ok