Când cunoști o fată sau femeie și aia nu vrea să facă sex cu tine maxim a 2 zi cauți alta.
Nu te lua dupa anonimull ca e prost de bubuie, doar sex viseaza. Spune-i fetei ce simti si daca raspunsul e negativ cauti alta fata.
Ai răbdare cu ea. Continuă să ieși cu ea, fii ca până acum.
Nu trebuie să îi faci declarații complicate în care să îi ceri un răspuns. Poți să îi mărturisești doar că ții la ea, sau că o placi.
Dar comportă-te în continuare la fel. Dacă în timp, vezi sclipirea aia în ochii ei, e momentul să treci mai departe.
Dar nu o arde pe declarații și propuneri oficiale, ca fetelor nu le plac alegerile, și dau totul înapoi într-o secundă, dacă greșești replica
Nu te place pentru ca te vede ca pe un prieten. Ai iesit de o gramada de ori cu ea. Ca o placi nu i-ai spus, de mana n-ai luat-o, de sarutat nici atat, etc. Cum ar putea ea sa nu te vada ca pe un prieten?
Iesiti la o cafea sau ceva. Dar nu fa din asta un eveniment. Scrie-i intr-o seara "ce faci? Iesim sa mancam ceva? Moooor de foame".
Pe drumul spre casa, o iei de mana sau faci orice miscare vrei tu care s-o faca sa inteleaga ca o placi. Daca iti raspunde, bravo tie.
Daca nu iti raspunde, iti e absolut indiferent. Daca iti zice ceva negativ, incearca sa faci o gluma sau sa zici ceva sa para ca esti total relaxat si nu-ti pasa de refuzul ei. Sau pur si simplu ignora tot ce s-a intamplat si vorbeste cu ea cat poti tu de normal.
Si de aici inainte trebuie doar sa o ignori. Eventual ii mai scrii o data dupa situatia de mai sus, vorbiti putin, sa nu para ca nu ii mai scrii ca te-a refuzat, apoi o ignori total. Nu-i mai scrii, o eviti la scola (sau unde o vezi tu) si astepti sa iti scrie ea.
O s-o faca 100%, garantez.
Cand o face, la un moment dat va veni vorba despre ce s-a intamplat in seara respectiva. Aici ii spui clar acum ca o placi, dar daca ea nu simte la fel nu are sens sa mai vorbiti, pentru ca nu ai nevoie dr prieteni.
Daca o faci si sa te vada cu alta tipa in vreun story, in realitate, indiferent unde si cu tine, o sa vezi ca se roaga de tine sa fiti impreuna.
In acest timp ea te-a analizat. Va trebui sa ii spui ce simti pentru ea. Ori laie ori balaie.
@all, nu stiu daca va aparea ca notificare...raspunsul ei a fost ceva de genul "suuperr simpaticcc, si ne intelleggemm asaa dee biiineee", dar mi-a zis ca are pe cineva, oarecum a zis ca s-a prins...din punctul asta e problema ei, nu am niciun regret pentru ca a fost sincera.
Multumesc pentru atentia voastra, sunteti speciali!
*am scris asa ca poate ii trece prin minte sa caute ce a scris
George0197 întreabă: