Nu trebuie să umbli cu o fată doar de dragul de a avea o relație.
Încă ai timp să întâlnești fata visurilor tale.
Pai si oare chiar exista o fata pe lumea asta care sa fie asa? Chiar mi-e teama sa nu o gasesc (
O să găsești!
Poate nu ai tu în clasa dar sa ști ca sunt și fete frumoase și cuminți doar ca nu în clase asa mici, sau nu ai întâlnit tu, deci la timpul potrivit va apărea. Dacă ție nu îți place de fata aceea pentru ca nu e genul tău nu trebuie sa fii cu ea deși la vârsta ta cred ca mai degrabă vrei sa experimentezi nu cred ca e timpul sa te îndrăgostești. Faci ce simți și pe parcurs vei vedea
Salut. Interesanta poveste... Multi o sa te judece dupa varsta din moment ce pui o intrebare de genul, mno, oamenii sunt conservatori, se adapteaza mai greu cu faptul ca asta e realitatea printre tineri acum. Cand eram la 15 ani, si eu am avut multe relatii complicate (e unul dintre motivele pentru care acum prefer sa fiu singur, 5 ani mai tarziu, in fine).
Trecand la problema... Bun, deci la inceput spui ca nu ti-a mai placut de nici o fata, si asta de mult, si asa, dintr-o data, ai o fata care te place si nu stii daca sa fii cu ea sau nu. O intrebare: esti chiar asa disperat dupa o relatie incat sa iti incalci princiipile? Ai spus ca tie iti place o anumita categorie de fete, si din ce citesc eu aici, e clar ca nu-ti place de tipa asta. Din proprie experienta iti zic, cand te bagi pe combinatii cu fete pe care nu le placi, se termina urat. Deci, mno, te sfatuiesc sa nu te bagi, pentru ca jena asta a ta cu faptul ca a mai avut baieti inainte s-ar putea sa strice totul. Faci cum crezi, eu ti-am zis.
Asa am sa fac. Multumesc mult!
Aceasta,, disperare" este cauzata de faptul ca poate niciodata nu o sa o gasesc pe fata visurilor mele ((
Lumea e mare, sunt 7 miliarde de oameni pe planeta. Poate undeva exista o fata care sa fie ezact asa cum ai descris-o acum.