| MaximSpeed a întrebat:

Salutare TPU, am o relatie de 4 luni cu o fata si o iubesc foarte mult,imi doresc foarte tare sa fac dragoste cu ea,i-am propus sa ma duc la ea,sa ma cunoasca si pariontii ei si daca vrea sa facem dragoste,toate bune si frumoase imi spune si ea sa vin la ea ca vrea sa facem dragoste,ca sa vezi ce imi face in pat, ca sa dorm la ea dar de vreo 3 luni incoace in fiecare saptamana gaseste ea un motiv (zic eu) ca s-a certat cu parintii,ca au plecat parintii de acasa, ca nu le-a spus parintilor si eu de 3 luni nu prea mai cred motivele astea.Ce deduceti voi?(ps are 18 ani si nu mai este virgina, si eu tot 18)

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ca este prea devree sa vorbiti despre sex si tu exagerezi mult cerandu-i asta. ea probabil are setimente pentru tine si atunci ezita sa iti dea papucii asa cum ar fi normal, motiv pentru care cauta motive sa amane sexul pentru un moment mai potrivit, sperand poate ca te destepti si tu si iti dai seama ca dupa doar 4 luni de relatie nu este deloc momentul de a face sex (dragoste nu are cum sa fie, voi inca sunteti la faza de tatonari, sentimentele inca nu au avut timp sa se formeze). Cred ca e bine a aveti o discutie serioasa si sa vedeti acre sunt asteptarile voastre (ea pare sa isi doreasca o relatie serioasa, pe termen lung, cu sentimente si importanta, iar tu te grabesti sa ajungi in pat)

| Emilian65 a răspuns:

Probabil ca s-a razgandit si nu mai vrea sa faca dragoste cu tine.

| OldSoul a răspuns:

Pai tu ai o relatie de 4 luni cu ea si de 3 luni ea te tot amana?
Poate ca i-ai propus tu prea devreme sa faceti sex, si cine stie ce crede ea, dar cert e ca daca eu as fi in locul tau, sa stiu ca ea nu mai e virgina si ca tot gaseste scuze sa nu faca asta mai mult ca sigur mi-as trage ceva semne de intrebare, m-as simti prostit si cel mai probabil m-as desparti de ea cat de curand posibil.

| Florentina9210 a răspuns:

S-o fi razgandit fata sa ti se ofere pe tava.
Si eu voiam sa fac aceasta ''greseala'' cu fostul iubit, care de altfel ma terorizeaza, in momentul de fata, ca nu am vrut sa stau la el. laughing
Sau poate este inca virgina si nu vrea sa iti spuna asta, ii e teama de actul sexual.
Alt motiv, nu vad de ce nu ar face-o.
''Unde a intrat una, mai intra si a doua''.winking

| SergiuBoss11 a răspuns:

Ca nu este atrasa fizic de tine, ci doar spiritualbig grin.