| eusebiu27 a întrebat:

Salutare TPU,am o ușoară inflamatie a capului penisului exact sub locul unde iese urina sau sperma,cel puțin așa pare,ideea este ca nu ma ustura cand urinez sau cand îmi dau drumul, dar ma jenează numai cand introduc penisul in vagin.Ce poate fi și cum o pot vindeca?

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la urolog, medicul te poate ajuta nu noi.

| MarianWLF a răspuns:

Exista posibilitatea sa ti se fii iritat in timpul partidei frenul(ata), chit ca erati uzi amandoi, va trece, sau mai exista o situatie prin care am trecut si eu si poti tine cont, daca ti se face oral partenera ta sa nu traga preputul in jos cu putere, pe moment nu simti dar daca iti trage tare pielea in jos fara sa isi dea seama te poate rani, iti intinde ata prea mult.

| eusebiu27 explică (pentru MarianWLF):

Cam in cat timp va trace sau exista vreo crema ceva?

| MarianWLF a răspuns (pentru eusebiu27):

Crema de galbenele, cea mai buna de pe piata este cea de la Melkfett, o gasesti la orice farmacie naturista la 250ml, ambalaj rosu cu galben, zic ca este cea mai buna deoarece le-am incercat pe toate datorita unor probleme de sanatate avute acum vreo 5 ani, vindeca excelent, si acum ma asigur sa am in casa.
Dupa ce nu mai ai treaba te intinzi in pat fara nimic pe tine si aplici o cantitate direct pe rana, am patit sa nu am rabdare sa se vindece, stateam 2 zile fara sa fie zona vindecata, faceam sex si se irita iar, cel mai mult am stat cam 5 zile fara contact sexual sa dau voie sa se vindece complet, iti recomand sa faci la fel.

| dullcat a răspuns:

Buna.Te sfatuiesc sa mergi urgent la medic, asa ceva nu se trateaza acasa.Si renunta la sex pentru o perioada, asta daca nu doresti sa mergeti amandoi la medic din cauza infectiei.

| yhua a răspuns:

Spune-i mamei tale sa te pupe acolo jos și te vei vindeca