Este posibil ca motivul pentru care v-ati despartit sa fie fosta lui prietena. Am spus "este posibil" deoarece depinde de sentimentele lui fata de ea. Un alt motiv posibil este sa fi aparut monotonia in relatia voastra, de altfel acesta este unul dintre cele mai intalnite motive in ziua de astazi.
Judecand dupa faptul ca inca te cauta, faceti dragoste si toate cele, pot spune ca inca este atras sexual de tine, insa ceva s-a schimbat la el. Este posibil ca in relatia lui anterioara sa fi avut sentimente mai puternice fata de acea fata decat a avut fata de tine, lucru care schimba destul de mult datele problemei.
De altfel si faptul ca voi ati grabit destul de mult relatia poate fi o cauza indirecta pentru aceasta problema. Ma refer la faptul ca a constatat ca nu tine suficient de mult la tine si a hotarat sa te lase sa pleci deoarece nu dorea sa te raneasca mai mult, lucru demn de respectat.
Fara sa cunosc mai bine situatia voastra (relatia ta cu el si relatia lui cu fata respectiva) nu iti pot da un sfat concret. Tot ce pot spune este sa-l lasi o perioada de timp sa se hotarasca el cam unde se situeaza cu sentimentele fata de voi doua si apoi sfatul meu este sa vorbiti si vedeti ce este de facut. Ii spui ca inca tii la el (trebuie sa spui chestia asta pentru ca el sa inteleaga ca inca il doresti) si apoi hotarati ce si cum veti face.
Nu te grabi deoarece il poti respinge fara sa-ti dai seama si fara sa realizezi il poti arunca in bratele acelei fete. De altfel daca el tine mai mult la ea decat la tine, recomandat ar fi sa il lasi sa se duca.
Be smart and take care.
V-ati grabit foarte tare, nu ati avut timp sa va ganditi, sa cantariti lucrurile si era putin probabil sa iasa bine. Probabil fosta lui iubita i-a dat de gandit si a inceput sa se gandeasca cum trebuia sa faca inainte de a va muta impreuna. Si in urma reflectiei a ajuns la concluzia ca trebuie sa o luati mai usor.
Din pacate, in momentul asta te-ai transformat in umbrela lui de vreme rea, in loc sa luati o pauza sa va ganditi la relatie. faceti doar sex, de nevoie si va ascundeti ca sa puteti parea amanoi liberi si deschisi la noi relatii.
Cred ca trebuie sa discutati serios. E bine sa nu mai locuiti impreuna, dar daca nu locuiti impreuna, relatia trebuie sa continue normal. Adica sa va intalniti, sa iesiti impreuna, sa vorbiti, dar sa nu va ascundeti. Construiti incet incet relatia, o sa ajungeti si la sex la vremea potrivita, dar nu va mai grabiti.
Lasa-i cateva zile sa se decida, apoi functie de raspuns impui tu regulile de data asta, sau incepi sa arati ca esti disponibila.
Terminati cu joaca de-a mama si tata cu mutat la el si faze d-astea ca ajungeti sa va urmareasca pensionarii pe vizor! Sunteti prea nevinovati nu ma autoincriminati nemotivat!
Salut! Poate sunt de vina hormonii sau lipsa experientei in viata, dar graba de a va muta impreuna a stricat o relatie.In momentul de fata te minti pe tine.Stai departe de el o perioada(minim 1 luna), fara a vorbi sau vreun contact de orice fel.Arunci vei stii ce simti pentru el si el va stii ce simte pentru tine. Daca vrea sa fiti impreuna se va da peste capt sa te aiba. Daca nu da niciun semn de viata dupa o perioada care o stabiliti de comun acord, cauta-ti fericirea in alta parte.Esti tanara si ai sa vezi ca totul se va rezolva, cu el sau fara el in viata ta.
My dear, tu esti cea mai importanta persoana din viata ta.
E posibil ca fost prietena sa fie vinovata.crede-ma..si eu am avut probleme si inca am cu fosta iubire a prietenului meu.ai grija ce pot sa spun.tu il cunosti mult mai bine