Cred ca simte ceva pentru tine(mai ales daca semeni cu justin cum ai zis ). poti sa o intrebi direct daca tine la tine si daca si tu tii la ea, nu vad dc nu ati putea forma un cuplu.
succes!:*:*:*:*
funda?
Eu zic ca ar fi mai bine sa pastrezi legatura cu fata aceasta si vezi ce zice daca cumva mai da semne de tandrete cu tine incearca sa o inviti la un suc sau la o prajitura si mai vorbiti si sarut-o cuprima ocazie poate ea s-a combinat cu prietenu tau sa te faca pe tine gelos.
Ea incearca sa faca orice sa fie observata sa iti dea de banuit
problema e sa vb si u cu ea si daca iti place vb cu ea si poate veti fii impreuna da ai grija, sa nu ranesti prietenu
La varsta asta, toate fetele sunt instabile emotional. Probabil nici ea nu stie cu cine vrea sa fie, insa cu siguranta vrea sa se simta speciala si curtata. Dragostea e greu.
Nu mă întreba pe mine,, Am si eu o dilema. cu o fata. vreau sa stiu daca ma place sau nu.,, întreab-o direct pe ea, și vezi ce îți răspunde. Oricum la vârsta voastră vă mai schimbați ideile privind persoanele de sex opus, după cum bate vântul. Dacă vrei să o dai pe spate, înveți să gătești meserie și o tratezi, cu câteva bucățele de mâncare gătită de tine. Dar nu gătite de mă-ta că dacă te pune se gătești la ea acasă și nu știi, te povestește la toți, de nu te mai spală, nici toate fluviile planetei, la un loc.
Poate sa nu-l placa, dar daca nu-i asa de mototol ca si tine atunci cu el va iesi.
Daca vrei sa fii cu ea atunci actioneaza pana nu-i prea tarziu.