Poate sa ramana din ceea ce ai facut cu degetul. Probabilitatea este insa foarte mica, presupun ca nu aveai o cantitate mare.
Simptomele de sarcina nu apar dupa doua saptamani, as crede mai degraba ca are o dereglare hormonala.
Trebuie sa faceti testul de sarcina. Mai bine sa stie cat mai curand decat sa afle cand e prea tarziu. Il cumparati de la farmacie, il face pe ascuns. Trebuie facut dupa minimul 21 de zile de la contact, si sa urmeze intocmai instructiunile.
Sunteti niste catastrofe mai. Adica folosesti prezervativul dar pe urma introduci degetul manjit cu sperma in vagin? Nu inteleg cum se poate face un asemenea lucru ilogic.In cazul in care joaca voastra sa petrecut cu cateva zile inainte de data prezumtiva de incepere a menstruatiei, probabilitatea unei sarcini este extrem de mica mai ales daca se are in vedere ca ciclul nu prezenta dereglari majore. Durerea din vagin si a zonei labiilor se datoreaza tumefierii organelor externe si se resimte de regula la dezvirginare. Testul de sarcina se va putea face peste minim 2 saptamani, insa nu se va ajunge la asa ceva deoarece menstruatia intarzie din cauza dereglarii hormonale ce apare de obicei dupa o dezvirginare.
Multumesc frumos.e vorba ca am renuntat la penetrare si am trecut la alte chestii, nu am facut in tocmai cum am spus.Nu m-am expirat corect...Mersi frumos .
Poate sa ramana insarcina din cauza degetului tau.
cel mai sigur pentru voi este sa faca un test de maternitate. se poate face deja dupa o saptamana.