| Ciprian_9847 a întrebat:

Salutare TPU am si eu o intrebare, e cam dificila situatia nu stiu cum sa procedez, pe 25 februarie cand m-am urcat in tren sa ma duc la scoala, era o fata care se uita la mine, a insistat sa se uite , ma mai uitam si eu la ea dar nu am dat mare importanta dar am putut vedea ca ea tot drumul nu si-a dezlipit privirea de pe mine, si vreau sa zic ca tot drumu dureaza circa 15 minute, apoi cand ne-am dat jos si eu si ea, am lasat-o sa treca in fata mergand incet , a trecut apoi fiind multa lume am pierduto din ochi, cand am coborat din gara sa merg spre scoala , in jurul meu la 15-20 de metri nu era nimeni , intrand intr-o parcare aud pe cineva fugind in spate , m-am intors si era fata acea, apoi am incercat sa o las sa treaca in fata dar nu a vrut deloc sa treaca a ramas in urma, apoi cand mai aveam putin sa ajung la scoala eu am luato pe o strada si ea pe alta dar strazile sunt paralele , le desparte doar un gard care se si vede prin el, si mergand spre scoala tot ne uitam unu la altul, si apoi eu am ajuns la scoala si ea a continuat drumul. Pe 28 februarie , iar am vazut-o in tren dar la coborare si s-a uitat la mine m-am uitat la ea apoi cred ca sa emotionat pntru ca se inrosise si nu sa mai uitat la mine . Povestea este asta dar acum eu nu stiu ... va pun niste intrebari la care vreau raspuns cat mai detaliat. Credeti ca ma place? Cum as putea sa intru in vorba cu ea? Cum as putea sa ii arat ca sunt interesat de ea? Pls raspuns urgent

7 răspunsuri:
| ionut931 a răspuns:

Un buna ar fi indeajuns incat sa intri in vorba cu ea zic eu, si dupa o poti intreba orice iti vine tie in capsor, ai sa ramai surprins de cat de bine stii sa vorbesti cu o fata happy

| mihaMGB a răspuns:

Ce povestioara simpaticahappysa inteleg ca si tu ai fi interesat ea ea, si ai cam dori sa o cunosti mai detaliathappy avand in vedere ca mereu mergeti des cu acelasi transport, ai putea in cele 15 minute sa intrii in vorba cu ea pur si simpluhappy ca si cum v-ati cunoaste deja,sari peste etapa cu "buna, eu sunt..." happyfa-i un compliment din senin, sau comenteaza despre aglomeratia din tren/vvremea de afara/etc sau spune-i pur si simplu ca ai observat ca se uita la tine si ti-a atras atentiahappydoar cu privitul nu veti rezolva nimicbatting eyelashesbafta!

| AAARRR a răspuns:

Daca alerga dupa tine sa zicem sau sa te prinda din urma probabil vroia doar sa te mai vada si te simpatizeazahee hee. Ai putea intra in vorba cu ea sa zicem dintr-o greseala intentionatahee hee incearca in tren cand o mai vezi sa te impingi in ea sau sa o lovesti si sa-ti ceri scuze, apoi prezinta-te si spune-i ca ai mai vazut-o si la coborare intreab-o pe unde o ia si daca e acelasi drum cu al tau insoteste-o. la final cere-i id sau un nr de telefon. si daca nu ti-l da nu renunta mai incearca si alta datahee hee

| Ciprian_9847 explică:

Va multumesc am sa incerc putin din ce mi-ati spus voi, informatiile sunt chiar utilewinking am sa le pun in practica cat de curand poate chiar maine happy
nu am nimic de pierduthappy poate iau o palma dar poate nu si na... merita sa incerc.

| RB26DETT a răspuns:

Intreab-o de ce se tot uita a tine, si dupa aceea spune-i in fatawinking

| adriana996 a răspuns:

Super draguta povestea! Poi.nu cred ca intamplator v-ati intalnit voi.asa ca mai bine du-te la ea, salut-o si faceti cunostinta.De aici o sa mearga totul de la sine.Succes!

| TM6524 a răspuns:

Pai eu cred ca totusi ar fi ok sa incepi cu un "Buna, eu sunt..." in loc sa o iei din senin cu un compliment (doar parerea mea). Daca reusesti sa faci cunostinta, intreab-o niste generalitati despre viata iei: unde sta, daca are frati/surori, ce muzica ii place, ce hobby-uri are etc