Un buna ar fi indeajuns incat sa intri in vorba cu ea zic eu, si dupa o poti intreba orice iti vine tie in capsor, ai sa ramai surprins de cat de bine stii sa vorbesti cu o fata
Ce povestioara simpaticasa inteleg ca si tu ai fi interesat ea ea, si ai cam dori sa o cunosti mai detaliat avand in vedere ca mereu mergeti des cu acelasi transport, ai putea in cele 15 minute sa intrii in vorba cu ea pur si simplu ca si cum v-ati cunoaste deja,sari peste etapa cu "buna, eu sunt..." fa-i un compliment din senin, sau comenteaza despre aglomeratia din tren/vvremea de afara/etc sau spune-i pur si simplu ca ai observat ca se uita la tine si ti-a atras atentiadoar cu privitul nu veti rezolva nimicbafta!
Daca alerga dupa tine sa zicem sau sa te prinda din urma probabil vroia doar sa te mai vada si te simpatizeaza. Ai putea intra in vorba cu ea sa zicem dintr-o greseala intentionata incearca in tren cand o mai vezi sa te impingi in ea sau sa o lovesti si sa-ti ceri scuze, apoi prezinta-te si spune-i ca ai mai vazut-o si la coborare intreab-o pe unde o ia si daca e acelasi drum cu al tau insoteste-o. la final cere-i id sau un nr de telefon. si daca nu ti-l da nu renunta mai incearca si alta data
Va multumesc am sa incerc putin din ce mi-ati spus voi, informatiile sunt chiar utile am sa le pun in practica cat de curand poate chiar maine
nu am nimic de pierdut poate iau o palma dar poate nu si na... merita sa incerc.
Super draguta povestea! Poi.nu cred ca intamplator v-ati intalnit voi.asa ca mai bine du-te la ea, salut-o si faceti cunostinta.De aici o sa mearga totul de la sine.Succes!
Pai eu cred ca totusi ar fi ok sa incepi cu un "Buna, eu sunt..." in loc sa o iei din senin cu un compliment (doar parerea mea). Daca reusesti sa faci cunostinta, intreab-o niste generalitati despre viata iei: unde sta, daca are frati/surori, ce muzica ii place, ce hobby-uri are etc
KatiMe27 întreabă: