| Ciprian_9847 a întrebat:

Salutare TPU am si eu o intrebare, e cam dificila situatia nu stiu cum sa procedez, pe 25 februarie cand m-am urcat in tren sa ma duc la scoala, era o fata care se uita la mine, a insistat sa se uite, ma mai uitam si eu la ea dar nu am dat mare importanta dar am putut vedea ca ea tot drumul nu si-a dezlipit privirea de pe mine, si vreau sa zic ca tot drumu dureaza circa 15 minute, apoi cand ne-am dat jos si eu si ea, am lasat-o sa treca in fata mergand incet, a trecut apoi fiind multa lume am pierduto din ochi, cand am coborat din gara sa merg spre scoala, in jurul meu la 15-20 de metri nu era nimeni, intrand intr-o parcare aud pe cineva fugind in spate, m-am intors si era fata acea, apoi am incercat sa o las sa treaca in fata dar nu a vrut deloc sa treaca a ramas in urma, apoi cand mai aveam putin sa ajung la scoala eu am luato pe o strada si ea pe alta dar strazile sunt paralele, le desparte doar un gard care se si vede prin el, si mergand spre scoala tot ne uitam unu la altul, si apoi eu am ajuns la scoala si ea a continuat drumul. Pe 28 februarie, iar am vazut-o in tren dar la coborare si s-a uitat la mine m-am uitat la ea apoi cred ca sa emotionat pntru ca se inrosise si nu sa mai uitat la mine. Povestea este asta dar acum eu nu stiu... va pun niste intrebari la care vreau raspuns cat mai detaliat. Credeti ca ma place? Cum as putea sa intru in vorba cu ea? Cum as putea sa ii arat ca sunt interesat de ea? Pls raspuns urgent

4 răspunsuri:
| Zady a răspuns:

Lucrurile stau foarte simplu.e clar ca te place.si nu exista nimic mai simplu decat sa ii spui salut vreau sa vb cu tine.si de acolo sa ii spui ce vrei sa ii spui sa o intrebi c vrei sa stii.nu cred ca va refuza o discutie.fi tu insuti.bafta

| Ciprian_9847 explică (pentru Zady):

Merci de raspuns, am sa incerc sa imi fac curaj, totusi mai vreau raspunsuri si solutiitongue

| TM6524 a răspuns:

Gaseste si tu o intrebare-scuza gen "Cat e ceasul?" "Unde e restaurantul LaCosta?" ca sa intri in vorba cu ea.

| Ciprian_9847 explică (pentru TM6524):

Faza cat e ceasul si cu unde e restaurantul sau farmacia fac parte din domeniu trecutuluihappy
alceva va rog
gen cum a spus Zady