Sa imi dau si eu cu parerea...ca doar sunt fata
Nu trebuie sa o iei.asa.brusc,dintr-o data sa ii zici:
Fa, te iubesc!
Bine, fara fa . Exagerez eu! =).
Incearca si tu sa o convingi...Fa-o sa te doreasca mult mai mult
Daca vorbiti mult... Ar trebui sa incepi sa ii arati indiferenta.
Sa vezi ca dupa ea vine la tine
Dupa parerea mea
In dragoste nu exista varsta.
Dar daca ea nu te iubeste? .
Si iti bati capul cu ea.
Incearca sa gasesti o alta fata.
:]
Ca poti gasi mereu o fata de care sa te indragostesti si chiar putin mai mica ca tine.
Succes!
SPUNE`I! daca mai amani ea se poate uita dupa altcineva, si atunci o sa regreti haide spune`i odata! daca zice nu.asta e! o sa o ignori si atunci ea o sa vada ce a pierdut
Pai ai putea sa-i zici cand o intalnesti"uitate-n ochii mei! cearcanele pe care le vezi ti se datoreaza in exclusivitate! cum faci sa ma linistesti si sa am ochii de dinainte de-a te cunoaste? Asta doar daca-ti doresti sa ai un vecin odihnit si bine dispus, pentru tine!"Bafta si, n-o rata!
Nu intelegi, daca zice nu, eu nu mai pot da ochii cu ea, deci ce fac ma baricadez in casa?, de asta imi e frica cel mai mult
Mai, inteleg ca ti-e frica de respingere dar mai bine sa incerci sansa decat sa te framanti aiurea.
Imediat cum am citit ce-ai scris mi-a venit in minte sa-ti propun sa-i scrii o scrisoare de dragoste, in care sa-si "versi of-ul". E o idee destul de buna si un gest romantic, care sigur o va surprinde. Iar daca nu-ti gasesti cuvintele, incearca sa compui un fel de poem din diferite strofe (poezie sau melodii) astfel incat sa reiasa ca tu o iubesti de ceva vreme si ca speri sa puteti fii impreuna. Multa bafta!
Esti chiar stupid si scuza'ma ca'ti spun dar asta e realitatea. Daca sunteti macar amici spune'i pe mess daca nu ai destul curaj in realitate ca o placi si daca te accepta ca prieten si pe parcursu relatiei ii vei spune cat de mult o iubesti.
Interesant, eu am 14 ani si tot atat de putin dorm, nici eu nu mananc.dar parintii cred ca sunt fitos, nu ca m-am imbolnavit.
Oare m-am indragostit si eu?
Silviu,nu este asta...
Dar na... Nu ar trebui sa iti mai faci sanse ca vei fi cu ea sau...etc.
Pentru ca e prea mare si poate ca daca ar fi cu tine ar rade prietenii ei de ea.( eu iti urez tot succesul din lume sa fii cu ea, nu de alta)
Poate, poate ea are prieteni mai buni si mai frumosi decat tine de 10 ori si mai de varsta ea.
Tu iti dai seama ce ar crede lumea daca te'ar vedea pe tine cu ea?
-Iauite'o si pe asta. Cu copil mic langa ea. (Pedofila direct)
Lumea asa gandeste.
Pe la scoala...nu e nicio fata.
Ar trebui sa iti cauti alta, dupa mine.
Te inteleg perfect pentru ca si eu sunt.sau am fost...nici eu nu mai inteleg.Sa zicem ca sunt indragostita de un baiat ...de 14 ani Ca mine
Dar parca ceva ma tine sa nu fiu cu el.
Sunt indragostita si de unu de 18 ani. Si cu asta.nici atat.
Ca nu vreau sa rada prietenii mei de mine.(stiu ca n ar trebui sa am incredere sau sa ascult parerile prietenilor) dar si mie mi se pare prea mare. ( Hai sa nu mai continuam cu mine )
Deci, Silviu. EU iti doresc tot norocul din lume.Si.
Apropo,ca mi-am amintit.
Daca ea a zis : Nu.
Tu de ce insisti?
Salut Silviu!
Incearca macar sa scoti o vorba din gura ei.
Cand te intalnesti cu ea pe strade, salut-o, zambeste-i si stapaneste-te! Degeaba ai emotii.
Gandeste-te ca daca nu faci ceva curand, ea nu o sa iti mai zambeasca tie, ci altuia. Doar gandeste-te cum ar fi!
Asa ca fi ma indraznet si vorbeste cu ea; orice, nu conteaza, doar cat sa observe ca este pe placul tau.
Vorbeste cu ea pe messenger, intreab-o daca are profil de facebook, cere-i numarul de telefon eventual.
Bafta in continuare!
Sper ca te-am ajutat.
Fa-ti curaj si spune-i ce simtii in fata,pana la urma ce pierzi? mai mult de un nu nu poti primi, in plus daca risti sa-i zici te poti alege cu un da si daca tie mai usor sa scrie, compunei ceva frumos.Dar eu iti sugerez sa risti sa-i spui.In viata pierzi sau castigi.Tu nu o ai pe ea si nu poti pierde ce nu ai avut niciodata deci riscate.Da sau nu si o sa stii ce trebuie sa faci, s-o iubesti sau s-o uiti.incercata de mine, silviu...mai invit-o la un film,la un suc, cafea, intru-0un parc.ai sa vezi ca poti.si eu am tot 17 ani.si tot asa prietena e mai mare ca mine.si mie tot vecina.
Trebuie macar sa incerci sa-i spui salut si sa o intrbi daca are cont pe facebook sau mess sau hotmail... iar daca ti-l da incearca sa vorbesti cu ea cat mai des pentru a se inprieteni cu tine si pentru a incepe sa te placa!
Silviu. eu nu am trecut prin asa ceva...dar cred ca te pot ajuta.dca uh nu ai curajul sa'i zici poti macar sa'i dai de inteles ca sigur nu e "proasta" sa nu se prinda sau dca sh asta este prea greu pentru tine apeleaza la un prieten comun intre voi 2. el ii poate explica situatia, dca totusi dupa ce afla despre ce e vb ea nu vrea sa fie cu tine atunci fa ca mine gasesteti p altcineva chiar dca nu o plaki p respectiva vecina tha va vedea ce a pierdut sh va veni singura la tine iti urez noroc oricum:X:X:X
Cand o vezi pe scara sa ii ceri numarul de telefon.
Dupa cateva zile sa ii trimiti un sms in care o inviti la un suc sau la o cafea.
In caz de nu suntei macar amici. Incearca sa te imprietenesti cu ea.
La un moment dat vei avea curajul de a ii spune ceea ce simti cu adevarat pentru ea.
Bafta.
LollaSolla întreabă:
Remusopen întreabă: