Eu zic ca ar trebui sa o eviti.Doar asa va intelege anumite lucruri.Ori ii spui ''asa sau asa'', nu exista prietenii si toate chestiile astea. Daca nu vrea nu mai atarna dupa ea. Poate cineva te place cu adevarat si tu nici nu dai importanta din cauza ei.Iar ea doar se joaca, nu cred ca e vorba de placut aici, ci doar pentru a te tine pe tabla de sah in continuare.Tocmai de asta te-a cautat, ca a vazut atentia pe care i-o acordai prietenei ei.Las-o in pace, daca te va vrea, va veni ea la tine si tu vei hotara mai departe.Nu trebuie sa fii obsedat de vreo fata, mai sunt si altele, poate de 10 ori mai bune. Sfatul meu este sa o tii mai la distanta.Adica sa vorbesti cu alte fete, sa nu ii acorzi prea multa atentie. Abia atunci, daca ar simti ceva (ceea ce nu cred), s-ar sesiza.
Nu stiu de ce ai impresia ca ar fi trebuit sa fi a 9-a la 14 ani, eu am implinit 14 ani cand eram a 7-a.
Cu putinele date pe care le am, cred ca fetei ii placea si inainte de tine, ca altfel nu ar fi vorbit cu tine la inceput.
Si, dintr-un motiv sau altul nu a vrut sa recunoasca ca ii place de tine, asa ca a facut pe fetita rece. Dupa ce a vazut ca prietena ei te place, probabil ca s-a gandit ca e posibil sa te piarda, si a intervenit gelozia. Oricum, la varsta asta fetele sunt foarte imature si imprevizibile (nu ca la alte varste ar fi asa de previzibile)
E totusi un inceput bun daca ti-a zis ca te place ca pe un prieten...de aici trebuie sa o mentii pe linia asta si sa ii fi si tu un prieten bun pana prinde incredere in tine si dupa puteti sa va ganditi daca poate fi ceva mai mult.