Ea de fapt se teme din cauza ca nu iti ofera ce ti-a oferit cealalta. Este geloasa ca ai facut cu fosta mai mult decat cu ea, si asta te poate macina destul de rau. Dar cu toate astea, daca simte ceva pentru tine nu va renunta dintr-un astfel de motiv.
Ca sa ajuti situatia, incearca sa-i creezi o perspectiva de viitor alaturi de tine. Baietii sunt altfel decat fetele cand discutam despre sex in adolescenta. Ei ar face cu aproape oricine, ele aproape deloc, iar cand o fata face prima data sex e cineva important.
La baieti, poate sa nu fie, eu nici macar nu stiam cum o cheama pe tipa cu care am facut prima data sex. Nici nu tin minte cum arata, dupa atatia ani. La o femeie nu cred ca poate fi asa. Dar vezi tu, ea e fata si nu isi imagineaza asa. Explica-i ca baietii sunt altfel, ca motivele pentru care o iubesti sunt mult mai profunde si linisteste-o ca din moment ce va iubiti ar fi cea mai mare prostie sa va despartiti pentru ca ea crede ceva gresit. Nu fii prea delicat, nu te balbai, fii hotarat si vorbeste-i pe un ton corect, ca un barbat. Dupa ce inchei discutia, calm, si i-ai explicat tot ce trebuie sa stie, n-o presezi. Las-o sa se gandeasca, pentru ca nu pleaca nicaieri. Asculta-ma bine, singurul motiv pentru care s-ar desparti acum de tine ar fi daca a pus ochii pe altul. Daca ea alege acum sa se desparta de tine, in maxim 2 saptamani va iesi cu altcineva si vei sti ca asta e adevaratul motiv. Dar nu este asa. Spune-i ce simti. Si inca ceva: ea sigur ca se gandeste ca intr-o zi veti face si sex. Doar ca nu asa curand. Si nu vrea sa fie presata, pentru ca e ceva foarte delicat si daca simte presiuni sau insistente va simti ca vrei sa te folosesti de ea. Nu. Incearca sa gasesti un plan pe termen lung alaturi de ea. O excursie la vara. Ceva ce veti face impreuna peste o vreme, ca sa stie ca vrei sa fii cu ea si ca o preferi pe ea fara sex decat pe oricare alta care ti-ar oferi sex. Fosta e trecutul, ea e viitorul. Intelegi cum sa pui problema? Ea nu vrea sa plece, doar o macina si ameninta. O doare. Fii langa ea, protejeaz-o.
Spune-i ca cu ea e altfel, pentru ca pe ea chiar o iubesti. Nu e acelasi lucru. sa faci sex pur si simplu sau sa faci sex, dar fiind indragostit de acea persoana. Asta e dragoste.
Spune-i ca nu vrei s-o pierzi si ca nu renunti la ea pentru ca ea e persoana potrivita pe care in sfarsit ai gasit-o.
Fiecare avem un trecut, dar din greseli putem invata.
Bafta!
Sa o lasi un timp sa se calmeze situaia, dar daca nu se calmeaza situatia vorbeste cu fosta ta prietena xxx si spune-i ca sa vorbeasca cu prietena ta si sa ii explice tot, ca intr-adevar nu mai are nimic cu tine. Inceaca sa vorbesti cu ea. Tine-ma la curent.Bafta
Da,o intelelg! sincer asta e o teama a multor fete(chiar si a mea) ca baiatul inca tine la fata cu care si-a inceput viata sexuala! la fel cum cred si baietii despre fete.insa nu stiu daca ea nu te crede tot ce poti sa faci e sa insisti sa-i spui tot ce ai scris aici!
Eu cred ca ar trebui sa ii acorzi multa atentie, adica foarte multa demonstreazai ca o iubesti si ca numai ea exista in viata ta. Si venind vorba de virginitatea ta nu cred ca a te culca cu cineva in trecut inseamna ca ti la ea o vita... Eu iti dau dreptate si cred ca ea a exagerat
Incearca sa o convingi ca pe ea o iubeste. Faptul ca nu mai esti virgin nu implica neaparat faptul ca mai tii la fata respectiva. Daca exista dragoste si incredere in relatia voastra este imposibil ca ea sa nu inteleaga. Spune-i ca o sa o astepti sa faceti pasul asta important impreuna si ca tu atunci o sa simti ca e prima oara pentru tine.