| unbaiat694 a întrebat:

Am si eu o problema: imi place de o fata de aproape doua saptamani. Am facut cunostinta cu ea pe facebook si am inceput sa vorbim, dar are zile in care este mai indiferenta si zile in care ii face placere sa vorbim si radem si glumim. As vrea sa ii dau de inteles ca o plac, dar in acelasi timp vreau sa aflu si daca ma place si ea. La scoala nu ne vedem asa des pentru ca nu prea iese afara. Intrebari: de ce se poarta mai indiferent uneori? cum sa aflu daca si ea ma place? cum sa ii dau de inteles ca si eu o plac? PS: a mai avut un prieten acum ceva timp. Credeti ca se poarta asa pentru ca ne cunoastem de putin timp? Oare vrea sa ma incerce sa vada cum reactionez? Voi ce ati face in situatia mea? Cel mai des vorbim prin mesaje gen facebook sau whatsapp. Ce ati face in situatia mea? va rog ajutati-ma

1 răspuns:
| suntZeu a răspuns:

Pai deja gresesti, primul si primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa transformi comunicarea cu ea de pe facebook pe canalul numit aer (fata in fata pe lb.romana).Te simti de parca astazi pui o caramida, maine doua, si in a 3-a zi nu te mai baga fata in seama si te simti de parca zidul tau de caramizi s-a daramat nu? imi suna cunoscut...laughing) e cea mai nasoala senzatie care iti taie tot moralul.Incearca sa o convingi sa va intalniti la scoala sa vorbiti fata in fata pentru ca asta e in avantajul tau. Apoi daca speculezi ceva poti ori sa planuiesti ceva pentru un chiul cu ea ori sa va intalniti dupa scoala.Nu o intrebi! ii spui ca vrei asta direct! Si nu uita ca daca o fata e frumoasa nu inseamna ca este mai puternica ca tinewinking. Glumeste cu ea pentru ca odata ce are zambetul pe buze orice vine mai usor, si increderea ta si dezinvoltura ei.Nu te feri sa o atingi, atinge-i talia, pune-i mana pe umar sau chiar imbratiseaz-o cand iti spune de o nota buna sau ceva in genul sau poti sa o impingi arogant cand te tachineaza(o impingi asa in joaca, nu tare sa dea cu capul de calorifer ca dupa intrebarea ta se va muta la rubrica Turism ca sa ne intrebi in ce tara sa emigrezi). Tine minte ca trebuie sa fii original in ceea ce faci