Anytzza arre dreptate. eu as spune ca n-ar strica sa risti la urma urmei ea nu este straina iti este mai usor deci. Eu as spune ca trebuie s-o dai gata, sa comunici foarte mult cu ea sa-i faci multe glume sa lupti, partea mai complicata e ca nu trebuie sa-i demonstrezi sentimentele comportate ca cel mai bun prieten pe care l-a avut ea vreo data. daca ii marturisesti sentimentele ea te va ignora pentru ca nu e indragostita inca. Good luck
Frate ...nu exista prietenie adevarata intre doua persoane de sex opus fara ca una dintre ele sa simta ceva pentru cealalta si cel mai des pasiunea e reciproca. Deci fa-ti curaj si spune-i. E clar ca ea a spus ca nu vrea sa se combine cu tine pentru ca prietena ei ti-ar fi spus inmrdiat sau s-ar fi aflat. Intreab-o pur si simplu.Si chiar daca te refuza nu iti pierde speranta pentru ca probabil este si ea confuza la fel ca si tine.
Daca de curand s-a despartit de fostul, ceea ce trebuie sa faci este sa-i fi alaturi. Sprijin-o si incearca sa o faci sa-l uite in caz ca a tinut la el. Crede-ma! Cea mai buna cale de a-i atrage simpatia este de a-i fi cel mai bun prieten in momente de genul asta.Bafta!
Sa imi spui rezultatul!
Faza e ca si eu am trecut peste un lucru asemanator. Un baiat de la scoala ma placea foarte mult si cu un an mai tarziu a inceput sa ma sacaie, sa nu ma lase in pace, sa fie sufocant, desi eu de abia de stiam cum il cheama deci sfatul meu este orice ar fi : nu fi sufocant daca fata nu te place