Nu bate apropouri. Daca sunteti majori amandoi, la tine sau la ea, o saruti ceva timp, o intreab daca este pregatita sau doar un "vrei?". si se prinde ea. Daca nu e, spui ca nu e nimic o pupi pe frunte si va trece Toate la timpul lor. Noroc.
Mama, ce-mi palce cum gandesti
Si mie ii place cum gandesc )
Depinde mult de cati ani aveti. daca aveti 18 ani, poti incerca sa faci mici apropouri peste 5-6 luni. daca nu, asteapta sa impliniti amandoi varsta majoratului si va ganditi apoi.
Daca sunteti majori ar trebui sa-i spui ca-ti doresti sa fiti impreuna cu adevarat, ascult-o despre temerile care le are, linisteste-o, fi alaturi de ea.
Daca nu sunteti majori e posibil sa te refuze si sa te creada si obsedat.
Chestii de genul acesta nu se planifica:vin de la sine la momentul potrivit.Rabdare si tutun!
Deci poate ar fi cam ciudat sa o intrebi cand facem si noi dragoste. Mai bine incearca si du-te la ea sau cheam-o la tine, puneti un film si intre timp o saruti, etc. apoi o intrebi frumos daca vrea sa te opresti si ea iti va zice raspunsul.
In ziua de azi copii isi incep viata sexuala de la 11-12 ani si sunt copilasi abuzati la 8 ani sau mai mici deci...Eu nu o sa-ti zic sa astepti pana vei face 18 ani. Parerea mea e ca trebuie sa fi pregatit fizic si moral pentru pasul cel mare. Sunt oameni si la 20 de ani care habar nu au ce e cu viata lor. Important e sa ai o educatie sexuala corespunzatoare si pregatire sufleteasca.
Actul sexual este frumos intre doi oameni ce se iubesc dar nu trebuie pus presiune. Cred ca orice cuplu trebuie sa poarte discutii in cea ce priveste sexul.Depinde foarte mult de ce fel de persoane sunteti voi.Trebuie sa va doriti acest lucru din suflet amandoi.
Succes!
Singurul motiv pentru care sa astepti 1 an sa faci sex cu o fata e daca are 17 ani.
Exsta o chestie nu sunt sigura daca ai aflat de ea se numeste dragoste. Unii oameni asteapta ori cat e nevoie sa astepte pentru ca dragostea dintre doua persoane poate sa existe si fara sex.
Mutubal întreabă: