| Yo98 a întrebat:

Am si eu o problema:sunt cam timid si nu stiu cum sa intru in dialog, sa zicem, cu o fata pe care abia am intalnit-o si de care imi place. Dati-mi si mie un sfat va rog!

Răspuns Câştigător
| AnonimLove14 a răspuns:

Deci ai intalnit-o de putin timp zici? Nu fi timid! Stiu ca e greu dar in fiecare se afla destul curaj incat sa facem ceva complet nebunesc.Tie iti trebuie dor un pic ca sa vorbesti cu ea.In plus ce-ai vrea sa vorbesti cu ea? Daca o cunosti de putin timp poate nici nu sti ce interese are.Cred ca ar trebui s-o intrebi ce ii place sa faca in timpul liber, poate practicati acelasi sport si daca nu gasiti altceva in comun.Curajul vine cand esti intr-o situatie disperata sau dintr-un impuls si nu inseamna sa nu iti fie frica de nimic ci sa poti recunoaste ca ai si tu temerile tale.Deci eu te consider o persoana curajoasa care trebuie doar sa isi ia inima-n dinti si sa vorbeasca cu fata pe care o place doar nu musca fata nu? Sper ca te-am ajutathappy

7 răspunsuri:
| CrisTinasss a răspuns:

Hey! Depinde prin ce intermediul vrei tu sa o bagi in seama. happy Cel mai ok ar fi pe mess/chat, unde o poti intreba ce face, si alte lucruri care te intereseaza, care o sa derive de la "ce faci?"winking Fii mai tupeist, ca altfel vei regreta! happy

| Pricked a răspuns:

Fii mai indraznet, tupeist! Daca esti timid si bun, lumea te va cala in picioare.

Bafta!

| Larisssaa a răspuns:

Ai putea să ai o morală în mintea ta care să ţi-o repeţi mereu. Asta te ajută să ai încredere în tine şi să spui ce gândeşti.
Într-o relaţie te ajută să fii mai tupeist.
Succes

Dacă te-a ajutat răspunsul meu --> Fundă!

| altrix a răspuns:

Pai hai sa o luam altfel.
Tu cum ai inceput aici?
"Salut"
"Buna"
Cred ca te-ar introduce in orice conversatie cu cine vrei tongue

| justmeandmyboringself a răspuns:

Cati ani ai? Si cati ani are ea?

| Yo98 explică (pentru justmeandmyboringself):

Eu am 14 si ea 14-15 aproape

| Ade29 a răspuns:

Intai exerseaza asta in oglindahappy crede-ma, ajuta. Apoi fi original si nu folosi replici gen : " printesica, frumusica, etc". Salut-o si incearca sa faci o conversatie cu ea, apoi totul vine de la sinetongue succes!