Deci ai intalnit-o de putin timp zici? Nu fi timid! Stiu ca e greu dar in fiecare se afla destul curaj incat sa facem ceva complet nebunesc.Tie iti trebuie dor un pic ca sa vorbesti cu ea.In plus ce-ai vrea sa vorbesti cu ea? Daca o cunosti de putin timp poate nici nu sti ce interese are.Cred ca ar trebui s-o intrebi ce ii place sa faca in timpul liber, poate practicati acelasi sport si daca nu gasiti altceva in comun.Curajul vine cand esti intr-o situatie disperata sau dintr-un impuls si nu inseamna sa nu iti fie frica de nimic ci sa poti recunoaste ca ai si tu temerile tale.Deci eu te consider o persoana curajoasa care trebuie doar sa isi ia inima-n dinti si sa vorbeasca cu fata pe care o place doar nu musca fata nu? Sper ca te-am ajutat
Hey! Depinde prin ce intermediul vrei tu sa o bagi in seama. Cel mai ok ar fi pe mess/chat, unde o poti intreba ce face, si alte lucruri care te intereseaza, care o sa derive de la "ce faci?" Fii mai tupeist, ca altfel vei regreta!
Fii mai indraznet, tupeist! Daca esti timid si bun, lumea te va cala in picioare.
Bafta!
Ai putea să ai o morală în mintea ta care să ţi-o repeţi mereu. Asta te ajută să ai încredere în tine şi să spui ce gândeşti.
Într-o relaţie te ajută să fii mai tupeist.
Succes
Dacă te-a ajutat răspunsul meu --> Fundă!
Pai hai sa o luam altfel.
Tu cum ai inceput aici?
"Salut"
"Buna"
Cred ca te-ar introduce in orice conversatie cu cine vrei
Eu am 14 si ea 14-15 aproape
Intai exerseaza asta in oglinda crede-ma, ajuta. Apoi fi original si nu folosi replici gen : " printesica, frumusica, etc". Salut-o si incearca sa faci o conversatie cu ea, apoi totul vine de la sine succes!