Pai asta deja e o dovada ca ceva nu mai merge deloc intre voi! Daca tu zici ca o iubesti ea te avita nu'ti spune de ce e suparata. asta care ar trebui sa-ti spuna pentru ca faci parte din viata ei totusi si daca nu vrea sa-ti spuna daca te iubeste ceva o deranjeaza ori la tine ori la comportamentul tau! S-ar putea sa fie riscul sa nu te mai placa sau doar vrea sa fie in unele momente si singura! Se poate sa nu'i fi dat atat de multa importanta cat a avut nevoie la inceput de la tine acum eu nu stiu cu ce te pot ajuta dar incearca sa vorbesti cu ea! Daca va'ti despartit de multe ori si ea a fost dupa putin timp cu altu nu e prea bine! Intreab-o daca mai are rost sa fiti impreuna dupa toate astea sau diferite lucruri care sa-ti demonstreze lucrurile de care ai nevoie
Buna. e foarte complicata relatia ta. dar stii eu una cred ca ea nu te mai iubeste si sta cu tine din mila. pur si simplu.
Pai.......incearca sa o scoti in oras, sa fii romantic, iar daca nu merge, inseamna k nu e ea fata potrivita
Las-o in truda ei, nu merita sa-ti pierzi timpul si sanatatea cu ea. Ti-o dovedit indejuns cat de mult tine la tine, cata incredere are in tine, ca sa mai faci multi purici pe langa ea.
Nu te lasa asa usor si eu sunt fata j in relatia mea s-au intamplat cheste dea.stea dar nu am pus punct eu cred ca ea te iubeste de obicei fetele iubesc mult mai mult eu cred ca te iubeste sper sa-ti fi fost de ajutor..asculta-ma stiu ce zic
Incearaca sa ii aratii mai mult cat o iubestii si cat tii la ea...prin gesturii si vorbe, fapte... sper ca totul sa fie bine intre voi si sa aiba povestea un final fericit.
beausingurlamasamea întreabă: