| cristianvalentin337 a întrebat:

Salutare TPU! Am varsta de 19 ani, recent mi-am facut o iubita la facultate. Suntem de doua saptamani impreuna si m-a chemat la ea acasa. Eu initial nu am stiut ca ea m-a chemat cu ganduri mai perverse. M-am dus ca am crezut ca ne uitam la un film. A inceput sa ma pipaie in zone intime. Atunci mi-am dat seama ca vrea sex. Am dezbracat-o, a inceput sa ma dezbrace si ea pe mine si cand mi-a vazut ''cioaca'' sa zic asa nu a mai vrut sa facem pentru ca a zis ca e prea mica. Eu am intrebat-o ''Cum adica e prea mica?'' si ea mi-a spus ca e invatata doar cu baieti bine pregatiti. Dupa asta m-am rugat de ea. poate poate iese ceva dar tot n-a vrut si s-a despartit de mine a doua zi.
Va rog dati-mi sfaturi, sunt disperat. Nu stiu efectiv ce sa mai fac, imi vine sa nu mai incerc niciodata sa fac sex..pentru ca asta ar insemna sa ma fac iar de ****

6 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Frate tare m-ai dezamăgit. Bărbat în toată firea te invita o fata la ea acasă și tu nu faci nici o mișcare? au ajuns femeile sa va conducă în pat frății mei? unde va sunt boasele?

| Violleta2022 a răspuns:

Nu mai dispera, ca sunt fete pentru toate masurile.
Tu ai cucul mostenit pe linie paterna, d ela tatal si bunicul tau. Cum ei si-au gasit neveste si te-au avut pe tine, iti vei gasi si tu una, cu care sa te insori si sa faci copii, chiar daca cucul tau este foarte mic.
Vezi ca sunt tehnici de satisfactie a femeii si penisuri de cauciuc, care le poti folosii in partidele sexuale, sa produci placere, daca anatomic cucul tu este prea mic sa ajunga unde trebuie.

| lpavel a răspuns:

Stai calm! Ea nu te-a iubit sau nici macar nu te-a placut vreodata, nu te-a apreciat niciodata! A fost cu tine din interes iar cand a vazut ca nu i-a iesit ce si-a propus a nascocit asta ca o ai prea mica! Ori poate a intalnit unul cu bani! O fata atat de tanara habar nu are ce-i o pl mare! A jucat un rol in fata ta sa scape de tine, dar stai calm ca nu e din cauza ca o ai prea mica! Totusi ca sa-ti faci o idee un penis mediu e intre 13-15 cm. Deci daca o ai mai mica de atat la erectie atunci e mica dar chiar si asa asta nu e motiv de despartire pentru ca cele mai multe fete spun ca nu marimea conteaza ci cum il folosesti! de obicei cele care vor pl mare sunt femei mature care se excita mai greu de aceea vor ceva mai mare...

| suntserios a răspuns (pentru lpavel):

Mai bine ii citeai raspunsurile inainte sa ii explici mare cu sare, e doar un troll ieftin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

BĂIETE - CITEȘTE FOARTE BINE

Un penis care este ca un - ÎNLOCUITOR DE VIBRATOR MARE - are 20 cm lungime și 5 cm grosime.

O fată sau o femeie care face sex cu un bărbat care are un penis așa NU mai vrea să facă sex cu alți bărbați care au penisuri mici de 13 - 15 cm.

DECI - prietena ta a AVUT ÎNAINTEA TA un bărbat cu penis de 19 - 20 cm lungime.

Ea acum vrea pe cineva tot la fel.

Caută ALTA că tu pentru aia NU poate ea să facă sex cu tine nici dacă vrea că NU simte nimic.

| adorbanii a răspuns:

Minți?