Da, se numește. Da, te poți corecta, îți ceri iertare dacă știe și pur și simplu nukemai scrii altora nimic și iei serios în calcul căsătoria.
Daca nu stie, ar fi cazul sa incetezi sa mai vorbesti cu fata aia. Trebuie sa te pui si in situatia ei, daca ar vorbi cum unul, cum te ai simtii tu. Multi uita sa se puna si invers.
Și am uitat să menționez că nu eu am cautat. si fata incepuse si nici nu ne cunosteam. Si am jucat jocul ei. Pai cu aceea fată nu am mai vorbit de 2 luni nu era Româncă și am vorbit amândoi la vrăjeala adică în sensul că nu am simțit niciunul ceva, doar că mă simt prost față de iubita mea din cauza unei prostii și mă macină chestia asta, ea a fost plecată 3 săptămâni plecată din țară sa steie cu nepoatele ei și nu mai aveam atenția aia ca înainte și din plictiseala și de dorul ei mna. și vreau sa schimb totul pentru a nu o pierde, și creierul îmi dă târcoale și am frica asta de a nu o pierde și nu știu ce să fac. Nu m-am exprimat bine din cauza stresului.
Nu trebuie sa te simti prost si nici nu trebuie sa stie de acest episod.
Te simti prost de ce?
Te simti prost cand ea stie si iti este rusine de ea sau nici atunci .
Daca ea nu stie e ca si cum nimic nu s ar fi intamplat.
Sper ca nu o sa fii un barbat slab sa ii spui ce ai facut ca dupa o sa suporti cosecintele si poate sa iti faca si ea la fel. Nu e nu si cu dovezi . Un sfat: Nu trebuie sa tii de nimeni cu dintii, trebuie sa fii cu sange instalatie si sa fii pregatit pentru orice. Chiar daca ai iubita sau esti casatorit, in mintea ta trebuie sa fi pregatit toata viata ca poate vine o zi, sa te desparti si cand ai o relatie frumoasa. In general cel care afla ca sunt parasiti, nu se astepta si ii vezi plangand.
Capul sus pentru ca nu ai facut nimic grav, nu ai de ce sa te simti prost. Daca o sa fii asa in viata o sa ai de suferit!