Sun-o! Trei zile la rand daca e nevoie Demonstreaza-i ca nu renunti la ea. Fetele au nevoie sa stie asta. Poti sa i-o si spui. Daca tii la ea si ea tine la tine, totul va fi bine.Si cat despre Valentina...eu iti sugerez sa ai incredere in prietena ta si sa o ignori pe aceasta "binevoitoare". Pentru ca e geloasa pe voi.
Intelege ca prin felul in care ai vorbit cu ea ai facut sa se inteleaga contrariul, ca tu o suspectezi ca ea s-ar fi intalnit cu altcineva, ca ea ar fi o femeie usoara. Iti dai seama cum ai facut-o sa se simta?
In plus, cand i-ai zis ca mai bine va despartiti daca ea nu te crede ca nu o asculti pe aia (in primul rand ai dovedit ca o asculti pe aia), practic ii spui ca toata tevatura a fost ca sa te desparti de ea...
Intr-adevar parca a fost lucrul dracului, si nu stiu daca nu ati face bine sa mergeti amandoi la o biserica. Cautati un duhovnic bun, sau un frate, sa va calauzeasca sa iesiti din intunericul asta. Puterea (vrajitoriei) celui rau piere in fata puterii (luminii, dragostei) lui Dumnezeu.
Daca crezi ce-ti spun eu, spune-i si ei de la inceput: crezi ca a fost o "lucratura", ca orice a fost te-a facut sa vorbesti in chip usuratic, ca nu crezi in nimic ce a fost spus si regreti lucrurile alea, ca o iubesti nespus si vrei lucrurile sa fie cum au fost fara interventia "binevoitoarei".
Si ca esti dispus sa faci (orice) ce trebuie pentru a tine relatia voastra.
Iar unde este (o lupta) spirituala, trebuie o minte luminata, nu oricine are apropierea necesara de cele sfinte pentru a calauzi pe altii pe drumul bun.
Nu o sai treaca.Dar nu ii da multe coarne
Un cuplu de tineri pe care mintea nu-i prea ajutu. Ar trebui sa va vedeti fiecare de treaba voastra si sa mergeti pe drumuri separate.
... Toparceanu zicea:
"Supararile iubirii
Sunt ca ploile cu soare:
Repezi, dar cu cat mai repezi,
Cu atat mai trecatoare."
Arunca telefonul si mergi sa te intalnesti cu fata, ca sa vorbiti fata in fata. E practic imposibil sa nu va impacati, daca va iubiti.
Mi-a spus ca acum la jumate ca imi da raspunsul clar dar nu stiu daca zice nu as lasao 1 saptamana si dupa aia as imi incerca ce crezi par insistent?
Sun-o maine dimineata.
Spune-i daca mai vrea sa fiti impreuna si daca zice nu mai las-o 1 zi.
Apropo dui niste flori)
Fetelor le plac baietii romantici! Fa-i o surpriza si pregateste ceva frumos. Daca nu vrea sa vina convinge-i o prietena de a ei sa te ajute.
Da te mai iubeste dar arata-i si tu un pic de dragoste.nu te du te la ea.las-o sa vina singura