anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa stiu unde as putea gasi sigur o fata ceva pentru sex. Nu ma intereseaza pentru mine ci pentru un amic care este stresat in ultima vreme si as vrea sa il fac fericit intr-un fel. Dame de companie se gasesc dar contra cost. As vrea sa stiu daca stiti vreun site unde se gasesc moca si ai sanse sa le agati cumva pentru acest lucru. Daca ma puteti ajuta as fi recunoscator.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Gratuit se gasesc in discoteci atunci cand sunt pe punct sa doarma sau in extaz cu chef de bucilaila.

| Analytical a răspuns:

De obicei "amicii" sunt fara, doar si poate insusi propria ta persoana! dar oricum, fetele sunt construite pe baza de sentimente, ceea ce voi baietii confundati deseori ambalajul cu marfa. da, ai dreptate poti gasi una ca asta, pentru ca nu toate sunt pe baza de sentimente. iar tu, daca vei accepta una ca asta esti un frustrat si nu esti in stare sa iti areti iubirea fata de specia umana, cel mai frumos dar care ne-a fost dat cand am fost creati! pacat ca unii isi bat joc de acest lucru, si rezuma totul la sex. sunteti mai penali decat animalele, si va inhatati mai ceva ca niste iepuroii sa va umpleti apetitul, cand puteti sa va dati o **** singuri si sa nu mai fiti vinovati de felul vostru de cruzime in acre puteti trata o fata, "folosind-o". dar rectific, atunci cand fata isi doreste la fel e un fel de iepuroaica nesatula, deci aveti grija cu ce sentimente va jucati baieti ca sunteti creati totodata si voi din acelasi material. si viata asta, pe care a creat-o D-zeu ne face sa platim pe toti pentru faptele noastre indiferent de.

| Addeeee a răspuns:

Da ce sunt ma fetele? masinarii de sex? thinking

| Andyy005 a răspuns:

Esti cam prost, nu crezi?thinking

| HayLin a răspuns:

Esti cam prost nu crezi?
Te rog sa iti recitesti "intrebarea" si apoi sper ca iti vei da seama de ce ai parte de raspunsuri jignitoare. Daca cauti curve gasesti, dar pe bani.Nu cred ca exista cineva sa vrea sa faca ce ceri tulaughing)))