| IulianAndrei a întrebat:

Aseara am visat ceva si vreau sa va cer parerea, sa stiu ce ar putea sa insemne.
Imi amintesc tot din vis, il pot detalia: " Mi se misca dintele din fata si am pus mana pe el. Cand am pus mana pe el, mi-a cazut. Mi l-am pus in palma si ma jucam cu el in palma, ma uitam la el. Dupa aceea am inceput sa plang. Tin sa precizez ca nu am simtit durere in vis nici un pic, incepusem sa plang pentru ca mi-a cazut. "
Din cate stiu eu, inseamna moartea cuiva. Dar eu nu am plans de durere, am plans de faptul in sine ca mi-a cazut acel dinte. Stau intr-o tensiune de cand m-am trezit, mi-e frica sa nu se intample ceva... Si scuzati-ma pentru categorie, dar e cea mai accesata...

Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

Visele sunt pur si simplu o creatie a subconstientului nostru si un mod in care acesta rezolva problemele. Nu prezic viitorul si nici nu exista un dictionar care sa explice aceste semne. Pentru ca daca pentru tine un vis inseamna ceva, pentru mine acelasi vis poate sa insemne altceva. Suntem prea diferiti, iar subconstientul nostru lucreaza in moduri extrem de diferite de la persoana la persoana. Asa ca stai lnistit, nu ai de ce sa iti faci griji.

6 răspunsuri:
| loverboy111 a răspuns:

Esti un tembel ca puo intrebari fara legatura cu categoria. Acum te reportez sa ramai fara cont. Alta data pune la categoria buna

| IulianAndrei explică (pentru loverboy111):

Inainte de a ma jigni treci mai intai pe la scoala, "iubaretule".

| loverboy111 a răspuns (pentru IulianAndrei):

Scrie tu de pe telefon cu android fara sa gresesti dupa aia vorbim... si da su t iubaret ce mare chestie big grin

| FaithGaga a răspuns:

Daca te iei dupa semnificatia viselor, probabil asta inseamna! Dar totul tine si de tine, cum apreciezi o fapta. Esti superstitios? Daca nu, atunci a fost doar un vis urat happy

| IulianAndrei explică (pentru FaithGaga):

Eu de fel nu sunt superstitios, adica nu fac trei pasi inapoi cand vad o pisica neagra sau mi-e groaza cand e vineri 13. laughing

| geostyle a răspuns:

Fi barbat treci peste este doar un vis