| JokerTDK a întrebat:

Ati patit candva sa va indragostiti de o persoana draga voua, iar dupa care sa rupi orice relatie, din cauza orgoliului stupid pe care il porti, din cauza geloziei care tie poate ca ti se pare normala pentru ca ti la persoana respectiva si astfel sa crezi ca ai dreptate in orice privinta, si sa rupi o frumoasa poveste de iubire?
Stiu, suna siropos, dar adevarat nu-i asa? Ei bine, ajungi sa cunosti alte persoane, sa te indragosesti din nou, sa ai sentimente fata de alta persoana, la care cu timpul, desii la inceput nu parea sa se infiripe ceva, sa te atasezi mult si sa speri la ceva de lunga durata iar persoana respectiva sa iti dea impresia ca si ea simte acelasi lucru. Insa, la sfarsit, gelozia sa apara iar, egoismul ca nu ai vrea sa lasi pe nimeni sa se atinga de persoana draga si atunci cand o fac, sa simti ca o pierzi, desii inainte cand erai iubit cu adevarat si se tot incerca sa ti se demonstreze contrariul, refuzai si pierdeai dragostea adevarata si pierdeai pe cineva, atat tu cat si ea. Insa, abia acum cand realizezi ca ai fost folosit si tradat incepi sa crezi ca tot ce iti era demonstrat cand ai fost prima oara cu prima persoana gelos si egoist, cand refuzai toata sinceritatea acelei persoane, realizezi acum cand noua persoana care a intrat in viata ta, care a pretins ca te iubeste ca te da la o parte pentru altcineva care nu o merita, iar eu... cu buza umflata, cu sentimentele distruse realizant ca am iubit pe cineva care nu merita, si realizez si imi pare rau de toate prostiile care mi le-am pus in cap de au dus la despartirea de prima persoana pe care am iubit-o adevarat in viata mea.

Fie ca ma credeti sau nu, fie ca ati inteles sau nu povestea pe care am spus-o mai sus, este adevarata si am trait-o pe propria piele, insa intrebarile mele sunt de fapt:

Voi fi iertat pentru prostiile pe care le-am facut?
Cum as putea sa-i recapat increderea dupa tot ce am facut si dupa ce am iubit o... parasuta?
Cand voi inceta cu gelozia... vreodata?

Astept niste raspunsuri sincere si serioase, sunt intr-o perioada in care abia am realizat cat de mult inseamna sa iubesti, dupa care sa dai cu piciorul si sa te indragosesti din nou, dar de alta persoana care nu iti merita timpul dar te face sa realizezi ca ai pierdut si ai dat cu piciorul cuiva care chiar tinea la tine.

Multumesc happy.

5 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

Când iubești...nu lași, nu pleci. Lupți.

| Cristiann25 a răspuns (pentru h3r):

Cel mai simplu si cel mai bine punctat! Cand iubesti pe cineva nu lasi acea persoana sa plece!

| h3r a răspuns (pentru Cristiann25):

Mă bucur enorm de mult că ești de acord!happy

| UngUrU777 a răspuns:

1.Du-te la bucatarie, ia o cana, spargeo si spune-i : iarta-ma, vezi se reface? Gandeste-te ca, cana acea e inima acelei persoane!
2.Nu crezi ca e prea tarziu!? Dar nu renunta, fa lucruri dragute arata-i din toata inima ca iti pare rau! nu o lasa sa nu renunti la ea!

3.Intreabate singur!

| Alexaaxc a răspuns:

Daca vrei sa fi iertat treci la fapte. Asta e firea ta, mai geloasa, dar o sa inveti sa arati doar o parte din ea, cantitatea "optima"-asta a fost intrebarea cu un raspuns mai scurt.
Daca mai vrei o sansa atunci reia usor-usor legatura cu ea. Daca nu vrea sau te respinge, vaneaza ocazii. Anturajul comun va poate ajuta sa va intalniti intr-un loc unde e tot grupul pe pretextu ca "nu stiam ca vine si-asta aici". Ii mai dai cate un mesaj sa o intrebi ce face, mai intrebi prietenii de ea ca sa ii povesteasca cu cine s-au intalnit si despre ce au vorbit. Dupa, daca da semne ca ar ceda, ca ar fi dispusa sa te accepte din nou, o rogi sa aveti o discutie serioasa, sa ii spui ca tu consideri ca vrei sa ti legatura, sa fii prieten cu o persoana careia ii vrei binele, care te cunoaste pentru ca la randul tau si tu ii vrei binele si o cunosti, crezi ca o prietenie sincera de genu asta v-ar ajuta. Daca nu cedeaza si tu nu vrei sa te dai batut atunci tot gasesti o cale ca sa aveti o discutie, nu o mai iei cu declaratii focoase si promisiuni de "forever", faptul ca tu ai plecat i le-a demontat, acum mai e nevoie si de ceva demonstratii.
Mai stipulezi ocazii ca sa fii in preajma ei, pleaca gasca pe undeva in excursie? Hopa te inviti si tu. Pregateste te sa dai acatiste si la ocazia ivita sa iti versi amaru ca am gresit, ca sufar etc. Arata-i ca etsi uman, ca o mai iubesti-dar fara sa i-o spui, ar fi prea direct.
Iti mai schimbi strategia pe parcurs in functie de cum evolueaza lucrurile. Tu fii pregtait de orice.
Sper ca te-am ajutat cu sugestiile mele
Paste fericit si succes!