Cel mai simplu si cel mai bine punctat! Cand iubesti pe cineva nu lasi acea persoana sa plece!
Mă bucur enorm de mult că ești de acord!
1.Du-te la bucatarie, ia o cana, spargeo si spune-i : iarta-ma, vezi se reface? Gandeste-te ca, cana acea e inima acelei persoane!
2.Nu crezi ca e prea tarziu!? Dar nu renunta, fa lucruri dragute arata-i din toata inima ca iti pare rau! nu o lasa sa nu renunti la ea!
3.Intreabate singur!
Daca vrei sa fi iertat treci la fapte. Asta e firea ta, mai geloasa, dar o sa inveti sa arati doar o parte din ea, cantitatea "optima"-asta a fost intrebarea cu un raspuns mai scurt.
Daca mai vrei o sansa atunci reia usor-usor legatura cu ea. Daca nu vrea sau te respinge, vaneaza ocazii. Anturajul comun va poate ajuta sa va intalniti intr-un loc unde e tot grupul pe pretextu ca "nu stiam ca vine si-asta aici". Ii mai dai cate un mesaj sa o intrebi ce face, mai intrebi prietenii de ea ca sa ii povesteasca cu cine s-au intalnit si despre ce au vorbit. Dupa, daca da semne ca ar ceda, ca ar fi dispusa sa te accepte din nou, o rogi sa aveti o discutie serioasa, sa ii spui ca tu consideri ca vrei sa ti legatura, sa fii prieten cu o persoana careia ii vrei binele, care te cunoaste pentru ca la randul tau si tu ii vrei binele si o cunosti, crezi ca o prietenie sincera de genu asta v-ar ajuta. Daca nu cedeaza si tu nu vrei sa te dai batut atunci tot gasesti o cale ca sa aveti o discutie, nu o mai iei cu declaratii focoase si promisiuni de "forever", faptul ca tu ai plecat i le-a demontat, acum mai e nevoie si de ceva demonstratii.
Mai stipulezi ocazii ca sa fii in preajma ei, pleaca gasca pe undeva in excursie? Hopa te inviti si tu. Pregateste te sa dai acatiste si la ocazia ivita sa iti versi amaru ca am gresit, ca sufar etc. Arata-i ca etsi uman, ca o mai iubesti-dar fara sa i-o spui, ar fi prea direct.
Iti mai schimbi strategia pe parcurs in functie de cum evolueaza lucrurile. Tu fii pregtait de orice.
Sper ca te-am ajutat cu sugestiile mele
Paste fericit si succes!
anonim_4396 întreabă:
dafy întreabă:
HappynewCenusa întreabă: