Pai, fi tu insati
Spune-i ce simti pentru ea si poate sentimentul e reciproc, acorda-i multa atentie, fi alaturi de ea cand are nevoie de ajutor.
Fa-o sa se simta bine alaturi de tine.
Succes
Să vedem, ai încercat să vorbești cu ea pe această temă? Spune-i pur și simplu ceea ce simți sau faptul că îți place de ea. Încearcă să fi tu, să fi sincer și să-i spui, eventual să o întrebi dacă sentimentul e reciproc, binențeles să fie sinceră cu tine. Spor.
O scrisoare? o floare. Sau pur si simplu ( daca ai tupeu sa ii zici ) Tin la tine.
Batei ceva apropouri inainte...
ceva de genu:stii m-am saturat sa fiu singur... mias cauta o prietena.as vrea sa gasesc pe cineva care sa ma iubesca si pe mine..vezi ce raspunsuri primesti daca e ceva lasa cati gasesti u sau nu o sa mori singur.e clar nu-i de tine. daca are raspunsuri ceva mai incurajatoare. spune-i direct. uite asta sunt si asta vreau SUCCES
De multe ori am spus si o sa o spun rar exista o simpla prietenie intre o fata si un baiat de multe ori fetele nu vor sa treaca de urmatorul pas pentru ca ele simt ca au nevoie de un prieten care nu va fi la fel dupa ce sunteti impreuna sau altele nu sunt destul de curajoase sa reunoasca faptul ca simt ceva ..asa ca este un risc. Poti sa bati apropouri sau o chestie draguta poti sa mergi la ea si sa ii spui:"Imi place de o fata si nu stiu cum sa ii zic ..si nu stiu nici daca ea ma place in felul asta, ai un sfat? " hai ca e buna ..Noroc