| MachesAdi a întrebat:

Salutare TPU, care ati alege intre Taher Sonu si Loren Loghin Andrei? Zic, daca careva a fost, cu care dintre ei chiar au fost rezultate pozitive si a tratat serios clientii? Daca nu at. ce dating coach imi recomandati sau ce a functionat pentru voi? Timpul trece si nu am nici cea mai mica idee cum sa imi rezolv micile enigme cu fetele (sunt timid + nu merg haotic la cineva sa vb... ).

11 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Citeste raspunsurile de la intrebarea asta, mai intai:

https://www.tpu.ro/......t-profund/

Pe urma gandeste-te daca chiar e atat de greu sa functionezi singur!
Nu e nevoie de mare lucru,o tinuta curata si,daca se poate,moderna,un zambet,putin simt al umorului si,mai presus de toate,sa fii tu insuti.
In mod sigur ai auzit aceste cuvinte de o suta de ori.
Dar atat timp cat nu stii cine esti,cum vrei sa faci o fata sa te placa? Pe cine va placea ea,lectiile unui oportunist sau pe tine care esti exact asa cum esti?
Spui ca esti timid,asta e foarte frumos,timizii ofera garantia seriozatii,nu vor alerga dupa altele prea curand.Un punct pentru tine,nu?
Pune mana si citeste carti bune,vezi filme de calitate,asculta muzica de calitate,investeste in tine.Te vei simti mai sigur pe tine si va fi mai usor sa porti o conversatie,incepe sa exersezi pe amici,casiera de la super market,taximetristul care te duce acasa,vecina de peste drum,in fine,cauta sa reactionezi cu toti cei ce te inconjoara,te vei "dezgheta".
Iar cand ramai fara cuvinte, autoironizeaza-te,"poftim, m-ai lasat fara cuvinte"!
Solutii exista, pune-ti mintea si imaginatia la treaba.
Si renunta la oportunistiii care exploateaza nimic altceva decat prostia omeneasca, sorry!

| GambleR40792 a răspuns:

Loren Loghin e cel mai mare escroc din sfera asta de dating, tot ce urmareste el e sa te lase in chiloti la propriu si figurat, cartile lui sunt de tot rasul, cauta societatea prostului gust pe Youtube sa vezi cam ce scrie in ele, chestii basic pe care le-ar stii orice prost fara sa dea niciun ban practic, sedintele lui de coaching 1 la 1 - 2 ore costa 4000 de ron ( trebuie sa fii retardat sa pici in plasa asta ) si cum poti sa ai incredere in produsele lui cand are unul in grup care e singur frate, tabara lui de seductie alta sursa de mancat bani, vezi clipul cu FAIAR, 1000 de euro unde aia cel mult au footut o laba in cabana nicidecum sa fi avut parte de sex! Faci ce consideri, dar ce face el miroase a teapa de la o posta, numai vorbesc de femeile ce apar la el in clipuri evident platite

Sunt atatia youtuberii care l-au demascat, in afara de astia doi, mai e unul Ciprian Lopsa care efectiv ne-a prezentat lectiile de relationare in numar de 12 prezentate de Loren pe scurt ce costau 400 de Ron si printre tehnicile de abordare se numarau dansul de dement prin public sau flotarile langa o tipa in metrourolling on the floor) omul e criminal, pana nu il bate cineva nu se potoleste

| Georgexyz99 a răspuns (pentru GambleR40792):

Ciprian Lospa e un youtuber care l-a demascat pe unul Radu Felipe care zicea cat e el de psihopat si a facut videoclipuri de 4-5 ore cu acesta, aparuse si aici pe TPU prin septembrie anul trecut la fel ca are probleme cu femeile

| GambleR40792 a răspuns (pentru Georgexyz99):

Nu stiu frate, eu de asta de la Fara Sens Tv zic, se simte vanat oricum de cand a aflat lumea de ce baliverne vinde si-a pus clipurile fara comentarii, auzi la el tabara de seductie 1000 de euro te intorci de pzd acasa pana in gat vorba aia ....era un clip cu faiar in care isi batea efectiv joc de unul cocosat in care il punea sa scrie pe caiet ca la scoala, il jecmanea pe baiat de banii

| GambleR40792 a răspuns (pentru Georgexyz99):

Si din comentarii cica dupa experienta asta baiatul a ramas la fel ca inainte 0 cu femeile, traumatizat si tot la carucioare la klaufland sa stranga monezile de 50 de bani ....cred ca are o clauza prin care daca nu esti multumit de ce iti vinde sa nu ii faci reclama proasta ca altfel nu inteleg nesimtirea si tupeu ordinar al acestui Loren Loghin, nume ce nu e al lui evident, e un fake, acum 5 ani era GAMER pe Youtube, acum da sfaturi financiare de fitness si atentie face HIPNOZA laughing)bah da cate mai stie omul asta in nici 2 ani e ceva putred dar ii merge la NAIVI ce pun botu

| alexalx1234 a răspuns (pentru GambleR40792):

Ai link-ul de la video-ul in care isi batea joc de tipul cocosat?

| GambleR40792 a răspuns (pentru alexalx1234):

Da aia de pe wall e cea mai tare am ras cu lacrimi minute bune-> daca unii nu inteleg preturile noastre nu e problema noastra o discutie cu noi ajunge pentru o zi si la suma de 10.000 de euro laughing) omul e in lumea lui n-are treaba

Are mai nou clipurile puse pe dezactivat la comentarii, nu stiu, poate gresesc eu, n-as avea incredere intr-un om in care odata lovit da in spate si nu lasa comentariile pe turn on ca oameni sa isi poata da cu parerea, in vine in minte ce scria pe wall-ul lui ca informatii oferite pentru 2-3 ore ar costa undeva la 10 mii de euro si de acolo mi-am dat seama ca omul e RETARDAT, faci ce te taie capul sa nu plangi in pumni dupa

De TAHER nu stiu ce sa iti zic, nu e la fel de misogin ca asta, de ar fi sa aleg totusi intre ei clar pe TAHER ti l-as recomanda, da omul arata soft impecabil si el tot merge oarecum pe idee ca nu conteaza cum arati ca persoana in relationare...una peste alta aceste cursuri de dating sunt vazute ca o oricare alta afacere benefica in folosul lor