| Carcass241 a întrebat:

Salutare TPU, cat de grav este sa te simti atras fizic si sentimental de fratele tau?

18 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Este foarte grav! Poate este doar o iubire familiala, ceva normal, speram!
Incearca sa-ti spui ca e fratele tau, este normal sa ti la el, dar doar atat! Un psiholog poate te-ar ajuta.

| VadTot a răspuns:

Cati ani ai?

| IMC90 a răspuns:

Mai, important e sa va simtiti voi bine laughing
restul... conteaza mai putin rolling on the floor

| Wihox a răspuns:

Este ceva normal, ar trebui sa ii pui mai des mana pe organele genitale! Asa fac fratii

| Diiaaa_3397 a răspuns:

Waw ai pus intrebarea asta la misto? daca ai pus-o la misto inseamna ca esti un forever alone retardat. Si daca e adevarat ceea ce ne spui... era mai bine daca erai indragostita de propriu tau copil pentru ca e facut cu o straina si nu este 100% sange din sangele tauwinking dar fratele? e faCut de acceiasi oameni care te'au facut pe tine laughing) ai girje ca dupa aia iasa copii cu malformatirolling on the floor)

| Xtadelo a răspuns:

Foarte grav straight face
Voi nu aveti parinti? Ce fac?

| Carcass241 explică (pentru Xtadelo):

Avem parinti dar el nu stie ca-l plac.

| Xtadelo a răspuns (pentru Carcass241):

Doamne fereste! Cum sa zic ca "il placi "?
Renunta la idea ca "il placi"!

| NoNameexd a răspuns:

Este pacat si foarte urat sa zici aceste lucruri mai ales ca iti este frate/sora. Incearca sa.ti faci prieteni si sa renunti la asta.winking Sau vorbeste cu parintii tai sa gasiti impreuna o solutie la atractiile talewinking Good Luck!

| DDoctorita a răspuns:

Acest lucru e pacat! happy

Probabil, fata/baiatul este destul de neinexperimentat. Se mai intampla, trebuie sa incerci sa iti faci o viata mai sociabila, cu mai multi prieteni si prietene. happy

| sowhatt a răspuns:

E prea putin spus grav... Dumnezeule! aU aparut gay, lesbienele, acum ce monstruozitati mai creezi...nail biting

| Shooter a răspuns:

Nu stiu cum poti fi atras sentimental de propriul frate...adica fizic de o sora mai merge, dar de frate nu prea, adica ai vazut ceva la el care ti-a placut?laughing De exemplu si pe mine ma atrag 2 dintre verisoarele mele, dar nu sentimental, ma atrag fizic, adica arata bine la corplaughing.Si nu mi se pare ca ar fi ceva in neregula.

| Bubu4 a răspuns:

Este pacat. Ar trebui sa iti gasesti un amic, urgent happy

| XoxoGosippGirloxoX a răspuns:

Vorbestii despre tine sad

| fonfulika a răspuns:

Este destul de grav dar te rog zi-mi si mie esti fata sau baiat?

| MikKinder98 a răspuns:

Impusca-te in cap...sigur iti trecelaughing

| gamecubeexperimental a răspuns:

Hei cum Dracu mai intrebati si voi daca o place voi nu ganditi ca este fratele ei pur si simplu ei trebuie sa se iubeasca deoarece sunt frati dar nu iubire din aia. Asta este foarte grav si nu este deloc bine nici in stare religioasa si nici in stare parinteasca rau!

| maddy100 a răspuns:

Grav.mai bine iti gasesti un prieteni si asa o sa scapi de sentimentele tale fata de fratele tau. apropo el te place pe tine cumva?